-
مشکل در ثبت نام
در قسمت ثبت نام وقتی در farsi.php من "نام" رو به "نام و نام خانوادگی" تغییر مردم این ارور میاد.
کد:
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 212
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 213
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 214
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 215
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 216
مشکل از چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-14-2006 07:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل در ثبت نام
اطمینان دارید که علامت ' از دو طرف متن فارسی حذف نشده؟
با چه برنامه ای تغییر دادیت؟
بهتره از برنامه هایی استفاده کنید که سینتاکس پی اچ پی رو میشناسن
که وقتی اشتباه میکنید متوجه بشید.
مثلا golive یا dreamweaver
-
-
من تو لوکال تست کردم.
با نت پد بازش کردم. معادل فارسی رو پیدا کردم.
بعد "نام" رو به "نام خانوادگی" تغییر دادم.
و ارور داد.
نکته خیلی خیلی جالبتر اینکه وقتی دوباره همه چیز رو به حالت اول برگرندوندم باز هم ارور رفع نشد. تا اینکه کلا فایل FARSI.PHP رو دلیت کردم و مجددا فایل FARSI.PHP سالمی رو کپی کردم تا درست شد.
-
-
سلام
مثل اینکه مشکل در ادیت کردن شماست مثل اون قضیه کامپوننت دانلود
یا علی/خداحافظ
-
-
???
نمیدونم...
ولی من کار خاصی انجام نمیدم...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)