[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8208.msg46646#msg46646 date=1187510783]
سلام
جناب طبيب زاده
ايشون اين روزها يه مقدار سرشون شلوغ شده گويا
يه مقدار صبر كنيد، يا ايشون يا ديگر اساتيد ميان ايشالا جوابگو هستند
يا علي
[/quote]
جناب حسين شكر زاده استاد محترم
سلام و درود به شما
مصدع و ياد اور ميشوم ، نظر به توصيه فراوان دوستان و علاقمندان به توانائي هاي مامبو كه حاصل آن جلب اعتماد من گردي ، د مبادرت به وارد كردن ديتا و ايجاد بيش از 300 و اندي صفحه در ذيل مجموعه هاي 7 بخش و 71 مجموعه نمودم و در اين رهگذر بيش از ده ها ساعت شبانه روزي حدود صد ها سند تصويري را با فرمت و كاهش ظرفيت و حجم در درون صفحات قرار دادم به اين اميد كه شفاف ترين اطلاعات را در زيبا ترين و ساده ترين صفحات به كابران ارائه دهم .
متاسفانه با بروز مشگل سايتي كه حدود ده روز بصورت آنلاين بود و اطلاعات بر روي آن وارد ميشد ، بيك باره و قبل از جايگزيني بر روز سايت در حال اجراي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] متوقف شد و بالا نيامد .
دوستان توصيه كردند تا مشگل را در صفحات مشكلات عمومي مطرح كنم تا بكمك متخصيصن مجرب مامبو بر طرف گردد ، اين دستور را اجرا كردم ولي امرور كه حدود يك هفته از آن تاريخ ميگذرد ، مشگل من حل نشده و فقط رهنمود هائي براي تغيير پرميشن و يا انتقال بر روي سرور مامبو دريافت كرده ام .
آقاي محمد در 16 اگوست فرمودند تا یوزر و پسورد ( مامبو + Cpane ) بفرستید چک میکنم و همینجا اعلام میکنم ، منهم فورا اجراي اوامر كردم ولي متاسفانه از آن تاريخ تا به امروز هيچگونه اقدامي نشده و فقط در تحريريه حضرتعالي آمده است كه ( سلام جناب طبيب زاده ايشون اين روزها يه مقدار سرشون شلوغ شده است ، يه مقدار صبر كنيد، يا ايشون يا ديگر اساتيد ميان ايشالا جوابگو هستند يا علي ) بنظرم ميبايد مورد مهر بيشتر قرار گيرم تا ما نيز جزو شغلوغي ها محسوب شويم ، يقينا با من و همه كاربران همعقيده هستيد كه اگر بنا باشد كه سايت بزرگ مامبو با داشتن متخصصين مجرب ، يك كار معمولي را كه حاصل مشگل آن نيز بر روي نرم افزار خود مامبو ميباشد ( در پي درج درخواست دو فوريتي ) ، اينقدر طول بكشد ، شايد كه مطلوب نبوده و در خور شان موسسه اي بزرگ و با توان همچون مامبو لرن نباشد .
بهرصورت فعلا امكان تعويض سرور برايم مقدور نيست و لذا تقاضا دارم براي اثبات اقتدار و تثبيت اعتماد ايجاد شده به مامبو ، فورا مقرر فرمائيد حضرتعالي و يا جناب محمد و يا هريك از استاتيد به رفع مشكل بپردازند و چنانچه نيز اين خواسته مقدور نمي باشد اعلام گردد تا راه حل آن جستجو شود .
من آماده ام حتي هزينه استفاده از سرور را بجاي رفع مشگل بوجود آمده در نرم افزار مامبو بپردازم و يا خداي ناكرده چنانچه حل اين مشگل از سوي اساتيد و متخصيصين مامبو مقدور نيست ديگر مزاحم مامبو نشوم
انتظار دارم اگر در تحرير مطالب از محدوده اعتدال و ادب خارج شده باشم عفوم فرمائيد با علي مدد ارادتمند محسن طبيب زاده