-
درخواست كمك دو. فوريتي و حل مشگل بالا نيامدن سايت
[size=10pt][size=10pt]درخواست كمك دو فوريتي و سريع براي بالا آمدن سايت ايجاد شده در نرم افزار مامبو 4.6.1 [/size][/size]
من از مامبو 4.6.1 استفاده ميكنم و مراحل نصب و بار گزاري اطلاعات را كه بيش از 300و اندي صفحه ميشد انجام داده ام
در آخرين لحظات نصب قالبي كه جناب مهندس رضا گودرزي زحمت آن را كشيده اند بوديم كه مشكلي بوجود آمد و پيغام ذيل دريافت شد :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator,
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
.
( اضافه ميكنم در اينترنت اكسپلورر و قبل از دانلود كردن نيز عبارت 500internal serve error ديده ميشود ) .
بنظر م شايد كه در قسمت و مفاد فايل تنظيمات صفحه اصلي مامبو ، قبل از قرار گرفتن در قالب طراحي شده آقاي مهندس رضا گودرزي خللي وارد شده باشد كه البته اين يك فكر است ولي از سوئي نيز با پاسخ آقاي مجيد به سئوال نويسنده اي تحت عنوان : چرا سايت بالا نمي آيد ؟ داير بر اينكه فايل configuration.php را باز كنيد و كلمات كليدي و توضيحات رو كمي كمتر كرده و يا حذف كنيد ، تطبيق ميكند .
نميدانم انعكاس اين خبر رسيده از سرور نيز لازم و مرتبت با مشگل باشد و يا خير ولي بهرصورت آن را در ذيل منعكس ميكنم
The account with the username 'jnbiran' (jnbiran.com), is running out of disk space.
Please remove some files from this account, or ask the administrator to increase your disk quota.
This account has used 95.78% (478.89 Megs) of its allocated disk space.
!! Do not respond to this message. Your reply will go nowhere. !!
البته خوب است يادآوري كنم كه در دو باكسي كه در صفحه تنظيمات مربوط به معرفي سايت براي موتور هاي جستجو گر و همچنين مربوط به معرفي كليد واژه هاي جستجو وجود داشت ، در كنار عبارت فارسي ، تمدن جهان و پايتخت هنر ، عبارت انگليسي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اضافه شد و نيز در باكس كليد واژه هاي حسنجو نيز كلمات و واژه هاي متعدد نيز درج شد ،كه متاسفانه پس از دانلود كردن مطالب بالا اين اتفاق بالا افتاد و پيغام Internal Server Error دريافت شد و لذا اين مطالب را بدان جهت آوردم كه شايد سر نحي براي حل مشكل باشد .
لازم به ذكر است كه سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از سرور مذكور در حال استفاده است و سرور مشكلي نيز ندارد و فقط مامبو نصب شده بالا نمي آيد .
امروز ساعت 3و نيم بعد از ظهر با آقاي مهندس نيك صالحي كه administratorت هاست سايت را بعهده دارند تماس گرفتم و مرتبت با پيام بالا از ايشان درخواست كردم تا فضا را به 1000 Megs ارتقاء دهند
بهرصورت از جنابعالي و متخصصين مجرب و هنرمند سايت مامبو لرن درخواست ميكنم تا با همياري جناب آقاي مهندس رضا گودرزي نسبت به ارائه راه حل و حل مشكل اقدام سريع فرمايند . سپاسگزارم
محسن طبيب زاده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2007 09:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست كمك دو. فوريتي و حل مشگل بالا نيامدن سايت
یوزر و پسورد بفرستید چک میکنم و همینجا اعلام میکنم
مامبو + Cpanel
-
-
[quote author=محمد link=topic=8208.msg46359#msg46359 date=1187259708]
مامبو + Cpanel
[/quote]
جناب محمد حسب فرمايش جنابعالي ، يوزر نيم و پسورد فرستادم تا جك كرده و راهنمائي فرمائيد در انتظار هستم محسن طبيب زاده
-
-
[quote author=محمد link=topic=8208.msg46359#msg46359 date=1187259708]
مامبو + Cpanel
[/quote]
كم سعادتي ماست كه از روز بروز مشكل توفيق دريافت راهنمائي بدليل آفلاين بودن جناب محمد را نداريم ولي بهرصورت در انتظارم
-
-
سلام
جناب طبيب زاده
ايشون اين روزها يه مقدار سرشون شلوغ شده گويا
يه مقدار صبر كنيد، يا ايشون يا ديگر اساتيد ميان ايشالا جوابگو هستند
يا علي
-
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8208.msg46646#msg46646 date=1187510783]
سلام
جناب طبيب زاده
ايشون اين روزها يه مقدار سرشون شلوغ شده گويا
يه مقدار صبر كنيد، يا ايشون يا ديگر اساتيد ميان ايشالا جوابگو هستند
يا علي
[/quote]
جناب حسين شكر زاده استاد محترم
سلام و درود به شما
مصدع و ياد اور ميشوم ، نظر به توصيه فراوان دوستان و علاقمندان به توانائي هاي مامبو كه حاصل آن جلب اعتماد من گردي ، د مبادرت به وارد كردن ديتا و ايجاد بيش از 300 و اندي صفحه در ذيل مجموعه هاي 7 بخش و 71 مجموعه نمودم و در اين رهگذر بيش از ده ها ساعت شبانه روزي حدود صد ها سند تصويري را با فرمت و كاهش ظرفيت و حجم در درون صفحات قرار دادم به اين اميد كه شفاف ترين اطلاعات را در زيبا ترين و ساده ترين صفحات به كابران ارائه دهم .
متاسفانه با بروز مشگل سايتي كه حدود ده روز بصورت آنلاين بود و اطلاعات بر روي آن وارد ميشد ، بيك باره و قبل از جايگزيني بر روز سايت در حال اجراي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] متوقف شد و بالا نيامد .
دوستان توصيه كردند تا مشگل را در صفحات مشكلات عمومي مطرح كنم تا بكمك متخصيصن مجرب مامبو بر طرف گردد ، اين دستور را اجرا كردم ولي امرور كه حدود يك هفته از آن تاريخ ميگذرد ، مشگل من حل نشده و فقط رهنمود هائي براي تغيير پرميشن و يا انتقال بر روي سرور مامبو دريافت كرده ام .
آقاي محمد در 16 اگوست فرمودند تا یوزر و پسورد ( مامبو + Cpane ) بفرستید چک میکنم و همینجا اعلام میکنم ، منهم فورا اجراي اوامر كردم ولي متاسفانه از آن تاريخ تا به امروز هيچگونه اقدامي نشده و فقط در تحريريه حضرتعالي آمده است كه ( سلام جناب طبيب زاده ايشون اين روزها يه مقدار سرشون شلوغ شده است ، يه مقدار صبر كنيد، يا ايشون يا ديگر اساتيد ميان ايشالا جوابگو هستند يا علي ) بنظرم ميبايد مورد مهر بيشتر قرار گيرم تا ما نيز جزو شغلوغي ها محسوب شويم ، يقينا با من و همه كاربران همعقيده هستيد كه اگر بنا باشد كه سايت بزرگ مامبو با داشتن متخصصين مجرب ، يك كار معمولي را كه حاصل مشگل آن نيز بر روي نرم افزار خود مامبو ميباشد ( در پي درج درخواست دو فوريتي ) ، اينقدر طول بكشد ، شايد كه مطلوب نبوده و در خور شان موسسه اي بزرگ و با توان همچون مامبو لرن نباشد .
بهرصورت فعلا امكان تعويض سرور برايم مقدور نيست و لذا تقاضا دارم براي اثبات اقتدار و تثبيت اعتماد ايجاد شده به مامبو ، فورا مقرر فرمائيد حضرتعالي و يا جناب محمد و يا هريك از استاتيد به رفع مشكل بپردازند و چنانچه نيز اين خواسته مقدور نمي باشد اعلام گردد تا راه حل آن جستجو شود .
من آماده ام حتي هزينه استفاده از سرور را بجاي رفع مشگل بوجود آمده در نرم افزار مامبو بپردازم و يا خداي ناكرده چنانچه حل اين مشگل از سوي اساتيد و متخصيصين مامبو مقدور نيست ديگر مزاحم مامبو نشوم
انتظار دارم اگر در تحرير مطالب از محدوده اعتدال و ادب خارج شده باشم عفوم فرمائيد با علي مدد ارادتمند محسن طبيب زاده
-
-
سلام جناب طبیب زاده
قطعا مشکل شما قابل حل شدن است
در حال حاضر جناب محمد آقا در سفر تشریف دارند (تا اونجایی که من اطلاع دارم... شاید اطلاعات من درست نباشه)
انشاءالله بقیه اساتید تشریف میاورند و مشکل شما حل خواهد شد، به هیچ وجه نگران نباشید
موفق باشید، یا علی
-
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8208.msg46934#msg46934 date=1187696303]
سلام جناب طبیب زاده
قطعا مشکل شما قابل حل شدن است
در حال حاضر جناب محمد آقا در سفر تشریف دارند (تا اونجایی که من اطلاع دارم... شاید اطلاعات من درست نباشه)
انشاءالله بقیه اساتید تشریف میاورند و مشکل شما حل خواهد شد، به هیچ وجه نگران نباشید
موفق باشید، یا علی
[/quote]
جناب آقاي شكر زاده محترم
اولا سلام و ثانيا از پاسخ هاي سريع شما گرچه مشكل مرا حل نمي كرد سپاسگذارم ولي اضافه ميكنم كه از جناب آقاي محمد شديدا گله دارم زيرا از من يوزر و پسورد مامبو و سي پنل خواستند و من سريعا اجراي دستور كردم ولي متاسفانه ايشان بي توجه به كلمه دو فوريتي و رعايت دلواپسي من حتي پاسخ يك كلمه اي و اداي وعده براي برگشت از مرخصي را ندادند . فكر ميكنم اين روش و آدابي خوش ناشد .
اما اضافه ميكنم با تلاش شبانه روزي و كمك ارزنده هنرمندي استاد و يا استادي هنرمند مشكل من بر طرف شد . پيشنهاد ميكنم مامبو براي نگهداري كاربراني كه به او اعتماد كرده اند بيشتر دقت كند ارادتمند طبيب زاده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)