خسته نباشید.
می خواستم ببینم که در این فروم این امکان هست که باتون تشکر در هر تاپیک گذاشت که هر کاربر دیگه نخواد برای تشکر یک تاپیک جدا بفرسته.
ممنون.

خسته نباشید.
می خواستم ببینم که در این فروم این امکان هست که باتون تشکر در هر تاپیک گذاشت که هر کاربر دیگه نخواد برای تشکر یک تاپیک جدا بفرسته.
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
2 بسته برای این کار وجود دارد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که شما این بسته ها فارسی کردید برای ما نیز اراسل نمایید تا در اختیار دیگر دوستان نیز قرار دهیم
سلام
نوید جان البته این دکمه در قالب پیشفرض عمل میکنه و تو بقیه قالب ها باید دستکاری بشه
راه حلی دارید که لازم به دستکاری نباشه؟ یا اینکه دستکاری رو خود فایل انجام بده؟
یا علی
به جرات میم این مد تشکر پیشرفته ترین مد smf هست من خیلی زور ردم ولی با کلی نقایص در قالب خودم کار کرد واقعا خیلی مکافات داره
يك ماهي ميشه كه فارسي شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هيچ مشكلي با قالب ديفالت نداره ولي براي نصب دستي يكم مشكلات داره كه بستگي به قالب و تجربه شما داره
فقط عكس هاش شايد يكم خوشتون نياد چون كار گرافيكيم اصلا خوب نيستولي ترجمش غير از 2 مورد مشكلي نداره اون 2 مورد رو نمي دونم اصلاح كردم تو اين بسته يا نه !!! ولي چيز خاصي هم نيستن ;D
[quote author=amiralib link=topic=8263.msg47011#msg47011 date=1187768649]
يك ماهي ميشه كه فارسي شده
هيچ مشكلي با قالب ديفالت نداره ولي براي نصب دستي يكم مشكلات داره كه بستگي به قالب و تجربه شما داره
فقط عكس هاش شايد يكم خوشتون نياد چون كار گرافيكيم اصلا خوب نيستولي ترجمش غير از 2 مورد مشكلي نداره اون 2 مورد رو نمي دونم اصلاح كردم تو اين بسته يا نه !!! ولي چيز خاصي هم نيستن ;D
[/quote]
تست میکنم اگه مشکلی نداشت منتشرش میکنم
نويد جون تستيدي؟![]()
تست کردیم
مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید
ولی فقط با قالب پیش فرض کار میکنه
و با نسخه های زیر سازگاره:
1.1.3
1.1.4
1.1.2
براي استفاده در قالب هاي ديگه چكار بايد بكنم؟؟؟
[quote author=besctripts.ir link=topic=8263.msg56781#msg56781 date=1198250122]
براي استفاده در قالب هاي ديگه چكار بايد بكنم؟؟؟
[/quote]
همانطور که بارها صحبت کردیم باید تغییرات لازم که در قالب پیش فرض داده می شود را در قالب دلخواه اعمال نمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)