با عرض سلام خدمت دوستان عزيز من براي اينكه مطلب را به صفحه اصلي سايت ارسال كنم مشكل دارم يعني نمي دونم چطور بايد اينكار را انجام بدم ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند.ممنون

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز من براي اينكه مطلب را به صفحه اصلي سايت ارسال كنم مشكل دارم يعني نمي دونم چطور بايد اينكار را انجام بدم ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند.ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
موقعی که یک مطلب دارید مینویسید ستون کناری، در قسمت پارامترها تیک صفحه اول رو بزنید
سلام اقاي عزيز
من كلا نميدونم از كدوم منو بايد رفت و اين مرحله را انجام داد. ممنون
[quote author=رادمهر link=topic=8280.msg46662#msg46662 date=1187520672]
موقعی که یک مطلب دارید مینویسید ستون کناری، در قسمت پارامترها تیک صفحه اول رو بزنید
[/quote]
سلام پسر خوب، عزيز جون دلم
قسمت آموزش هاي سايت رو خوندي؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينجارو بخون مقاله هاش رو، بابا خيلي كارتو راه ميندازه
ديگه لازم نيست بپرسي اصلا...
يا علي
با عرض سلام خدمت دوستان و ممنون از شما اقاي حسین شکرزاده
من موفق شدم كه از طريق خود سايت وارد بشم و متن را ارسال كنم كه بوسيله مدير تاييد شود و نشان داده شود در صفحه اصلي بعد از اين كه متن را ارسال كردم و بعد در پنل مديريت انتشارش دادم مطلب را در صفحه اصلي سايت اشكالاتي ظاهر شد كه كلا error ميزارم . ممنون ميشم يكي از اقايان راهنمايي كنند.
Warning: require_once(/home/mehrizso/public_html/persian//includes/mamboHTML.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mehrizso/public_html/persian/index.php on line 283
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/mehrizso/public_html/persian//includes/mamboHTML.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'in /home/mehrizso/public_html/persian/index.php on line 283
با كمال تشكر .
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8280.msg49552#msg49552 date=1190338353]
سلام پسر خوب، عزيز جون دلم
قسمت آموزش هاي سايت رو خوندي؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينجارو بخون مقاله هاش رو، بابا خيلي كارتو راه ميندازه
ديگه لازم نيست بپرسي اصلا...
يا علي
[/quote]
سلام
ببينيد اين فايل وجود داره؟
/home/mehrizso/public_html/persian//includes/mamboHTML.php
سطح دسترسيش چنده؟
من فكر ميكنم با توجه به اروري كه امروز تو سايتتون ديدم يه سري از فايل ها يا درست باز نشدند.. يا اينكه هاست يه تغييري داده و فايل ها ناقص شدند
يه بار ديگه فكر كنم بايد فايل هاي مامبو رو replace كنيد
يا علي
سلام دوست عزيز
من ديدم ديگه با مشكل زيادي برخورده بودم نتيجه گرفتم كه مامبو را روباره نصب كنم و الان دوباره نصب كردم . در حال حاضر با مشكلي بر نخوردم.ممنون
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8280.msg49563#msg49563 date=1190361996]
سلام
ببينيد اين فايل وجود داره؟
/home/mehrizso/public_html/persian//includes/mamboHTML.php
سطح دسترسيش چنده؟
من فكر ميكنم با توجه به اروري كه امروز تو سايتتون ديدم يه سري از فايل ها يا درست باز نشدند.. يا اينكه هاست يه تغييري داده و فايل ها ناقص شدند
يه بار ديگه فكر كنم بايد فايل هاي مامبو رو replace كنيد
يا علي
[/quote]
علاقه مندی ها (Bookmarks)