چطوری میشه از mosimage در بدنه تاپیکها برای نمایش دادن تصاویر استفاده کرد؟ توی یکی از تاپیکها خوندم که یه دکمه داره توی ادیتور ولی هرچی گشتم پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید!![]()

چطوری میشه از mosimage در بدنه تاپیکها برای نمایش دادن تصاویر استفاده کرد؟ توی یکی از تاپیکها خوندم که یه دکمه داره توی ادیتور ولی هرچی گشتم پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید!![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
وقتی دارید متن رو مینویسید زیر قسمتی که مال ادیتور هست 2 تا تصویر آرم مامبو هست
یکیش I داره و دیگری P
اون که I داره رو روش کلیک کنید .. mosimage همینه
ممنون از پاسخ سریعتون!
دو تا سوال دیگه:
1- عکسهایی که با این mosimage لود میشن فرقش با عکسهایی که در حالت عادی لود میشن چیه؟
2- نحوه آدرس دهی برای عکسهایی که قراره با mosimage لود بشن چطوریه؟
جناب رادمهر خودم یه ذره انجمنها و خود سایت مامبو رو جستجو کردم، پیداش کردم. ممنون از راهنماییتون.![]()
سلام
ممنون میشم اگر نتیجه ای رو که گرفتید اینجا هم بفرمایید یا اگر وقت دارید به صورت مقاله ای کوتاه در بخش مقالات بفرمایید
یا علی
راستش خودم هم هنوز متوجه نشدم فرقش با حالتی که عکسها رو بصورت دستی وارد میکنیم چیه. من خودم یه ماژول داشتم که فقط با عکسهای mosimage وارد شده کار میکرد برای همین مجبور شدم بیام سراغش. اگر کسی تفاوت اینکه دستی وارد کنیم یا با mosimage رو میدونه بگه ممنون میشم.
برای وارد کردنش هم باید ابتدا تو صفحه اصلی بری توی مدیریت رسانه ها. بعد عکسی رو که میخوای آپلود کنی. بعد هم مدیریت محتوا و ایجاد یک عنوان جدید. بعد از قسمت سمت چپ، tab تصاویر، عکس مورد نظرت رو انتخاب کن و کلید افزودن رو بزن. توی خود متن هم که جناب رادمهر گفت چطوری میشه.
من هم به دنبال این تفاوت هستم
و تازه یک سئوال دیگه هم در ذهنم هست
ما در منو یک آیتمی داریم که نوشته عدم نمایش mosimage من وقتی رو عدم می زارم بازهم عکسهایی که به روش ای که masih گفت وارد می کنم باز در اون لینک که به طور مثال صفحه اصلی هست نشون داده می شه ؟؟؟؟؟؟
یک مورد دیگر هم این ست که ما در در بخش محتوا در بخش عکس یا همان mosimage یک پارامتر به نام عرض تصویر داریم
اما من هر سایزی می زنم تغییری نمی کنه
در مورد سایز جواب گرفتم
این کار رو نمی شه از اون طریق انجام داد
به این[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تاپیک مراجعه کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)