با سلام. در لوکال وژن phpmyadmin 2.5.7 بود که در سرور 2.10.02 هست. به همین دلیل با مشکل مواجه شدم . چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟
متشکرم

با سلام. در لوکال وژن phpmyadmin 2.5.7 بود که در سرور 2.10.02 هست. به همین دلیل با مشکل مواجه شدم . چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آقا جایی هست آموزش نصب ورژن قدیمی رو داده باشه . چون بسته ورژن قدیمی اینجا هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ورژن phpmyadmin که زیاد مهم نیست
شما چه مشکلی براتون پیش اومده؟
نصب phpmyadmin هم به دست مدیر سرورتون هست قاعدتا
یا علی
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به اینجا هم یه نگاه بنداز
یا علی
چرا آقا ، متاسفانه خیلی مربوط هست چون من آزمایش زیر رو انجام دادم.ورژن phpmyadmin که زیاد مهم نیست
شما چه مشکلی براتون پیش اومده؟
با توجه به اینکه ورژن phpmyadmin موجود در لوکال 2.5.7-1p هست و چون ورژن سرور 2.10.02 هست و اینکه توی سرور مشکل غیر قابل حلی پیش اومد ( در اینجا پست دادم حل نشد و گفته شد مربوط به دیتابیس هست که کل هسته رو خراب نشون میده )
من کلا وژن جدید appserv رو که مطابق با ورژن سرور بود نصب کردم و دیدم دقیقا همون مشکلات سرور در لوکال پیش اومده . حالا چون امکان ارتقاء دیتابیس مامبو به دلیل خرابی کل هسته سایت به خصوص کلمات فارسی وجود نداره مجبور هستم که ورژن جدید سرور رو به قدیمی تبدیل کنم.
مدیر سرور و کابران عضو در فروم ساپورت میگن که باید خودتون آموزش داخل فایل رو بخونید و نصب کنید ولی من اصلا از اون سر در نمیارم.نصب phpmyadmin هم به دست مدیر سرورتون هست قاعدتا
نمونه پاسخ ها:
1) Download whatever version you need
2) Read installation instructions included in the package you downloaded, then install.
------------------
You gotta download it... Unpack it on your pc, upload it on your hosting account, then read the instructions on how to install it then install it on your own.
Read documentation.txt that comes with the package. It has instructions on how to install
Make your way out of it on your own for you to learn something new.
مشکل بین دیتابیس لوکال و سرور
من متوجه شدم که شما درست می گفتید و این مشکل به phpmyadmin ربطی نداره بلکه به ورژن mysql مربوط هست. لطفا بگید اصلا راهی وجود داره برای حل مشکل؟
فکر میکنم دیگه نمی تونم روی سرور از مامبو لذت ببرم. :'(
روی لوکال با سازگاری با ورژن های قدیمی تر بکاپ بگیر
در قسمت Export گزینه سازگاری (Compitability) رو روی ورژن mySQL سرورت ست کن.
ببخشید متاسفانه اصلا متوجه نشدم. اگر امکان داره یه مقدار طولانی تر توضیح بدید .روی لوکال با سازگاری با ورژن های قدیمی تر بکاپ بگیر
در قسمت Export گزینه سازگاری (Compitability) رو روی ورژن mySQL سرورت ست کن.
یه توضیحی هم میدم : من 2 تا appserv دارم ورژن یکی 2.4.9 ( دارای MySQL client version: 3.23.49) هست و اون یکی 2.4.5 هست ( MySQL client version رو در appservnetwork.com ) ببینید. من مامبو رو توی 2.4.5 ساختم که اگه لازم باشه روی 2.4.9 هم می سازم.
در سرور MySQL client version: 4.1.10 هست . اگه اطلاعات دیگه ای لازم هست بفرمایید تا بگم.
حالا فکر می کنم شما بهتر بتونید من رو راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان![]()
عکس رو ببین!
باید برای دیتابیسهای قدیمی از گزینه سازگاری استفاده کنی
برو توی Export دیتابیست و جایی رو که مشخص کردم رو تیکش رو بزن!
[img width=640 height=284]http://i18.tinypic.com/682kpxk.jpg[/img]
این دقیقا صفحه بکاپ گیری با appserv 2.4.5 هست.
می بینید که اصلا خیلی از گزینه ها رو نداره.
[img width=500 height=480]http://i14.tinypic.com/4y4yk54.gif[/img]
با اون یکی ورژن هم وقتی روی لوکال بکاپ می گیرم ، اصلا روی سرور ارور ایمپورت میده چه برسه به درست بودن.
میشه من به شما فایل رو بدم ببینید چشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)