بنده رو لوكال نصب كردم. اينم اضافه كنم كه بعد از اينكه مامبوي جديد رو نصب كردم و اين ايراد ديده شد ديتا بيس قبلي رو هم از دست نميشناسه و همون ميمبوي قديمي رو هم نميتونم ديگه نصب كنم؟ اشكال كار كجاست؟ چيكارش كنم؟

بنده رو لوكال نصب كردم. اينم اضافه كنم كه بعد از اينكه مامبوي جديد رو نصب كردم و اين ايراد ديده شد ديتا بيس قبلي رو هم از دست نميشناسه و همون ميمبوي قديمي رو هم نميتونم ديگه نصب كنم؟ اشكال كار كجاست؟ چيكارش كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دقیقا چه ایرادی اعلام میشه؟
متن ایراد رو بگذارید.
سلام
من هم این مشکل رو دارم. Zend Optimizer رو روی local نصب کردم همه چیز هم درست بود. مامبو انگلیسی را هم راحت نصب کردم. اما صفحه اول مامبو فارسی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این صفحه رو نشون میده :
کد:Zend Optimizer not installed This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later. What is the Zend Optimizer? The Zend Optimizer is one of the most popular PHP plugins for performance-improvement, and has been freely available since the early days of PHP 4. It improves performance by taking PHP's intermediate code through multiple Optimization Passes, which replace inefficient code patterns with efficient code blocks. The replacement code blocks perform exactly the same operations as the original code, only faster. In addition to performance-improvement, the Zend Optimizer also enables PHP to transparently load files encoded by the Zend Encoder or Zend SafeGuard Suite. The Zend Optimizer is a freely-available product from Zend Technologies. Zend Technologies is the company that develops the scripting engine of PHP, also known as the Zend Engine.
سلام
شما یک بار دیگه کامپیوتر را ریست نمایید و آپاچی و مای اس کیو ال را stop کنید بعد zend را نصب نمایید و بعد آپاچی و مای اس کیو ال را start کنید ببینید مشکل حل می شه یا نه؟
یا علی/خداحافظ
من این کار رو کردم.
خود این نرم افزار بعد از نصب خودش Apache را start می کند.
باز هم درست نشد.
راه حل منطقی ای نداره؟
[quote author=احمدزاده link=topic=875.msg9757#msg9757 date=1153917371]
سلام
شما یک بار دیگه کامپیوتر را ریست نمایید و آپاچی و مای اس کیو ال را stop کنید بعد zend را نصب نمایید و بعد آپاچی و مای اس کیو ال را start کنید ببینید مشکل حل می شه یا نه؟
یا علی/خداحافظ
[/quote]
این راه حل منطقی هست.....
عزیز شما سیستمتون رو یکبار Restart کنید بعد دستور ;()phpinfo رو اجرا کنید ببینید اصلا Zend عمل میکنه و چه از نسخه ای استفاده میکنه.
سلام
خوشبختانه توانستم این مشکل را رفع کنم
دوستانی که همین مشکل رو در local دارند. شاید دلیلش با مشکل من یکی باشه پس علتشو اینجا می نویسم شاید به دردتون خورد.
من برای نصب php, mysql, apache از WinLAMP031.exe استفاده کردم.
و مشکل به خاطر همین بود احتمالا با تنظیمات apache مشکل داره .
easyphp ورژن 1.7 نه 1.8 را از download کنید و نصب کنید. این مشکل بر طرف می شود.
سلام
شما باید آپاچی و مای اس کیو ال رو استپ کنید
یعنی با زدن کلید CRTL+ALT+DELETE از قسمت پروسس ها Apache و MySQL رو END Proces کنید.
بعد زند رو نصب کنید.
کامپیوتر رو ریست کنید.
و دوباره آپاچی و ... رو ران کنید و استفاده کنید.
Zend Optimizer رو از كجا دانلود كنيم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)