-
مشکل اساسی لطفا کمک کنید!!
سلام
من یک مشکل اساسی پیدا کردم اینکه از چند وقت پیش نمی تونم وارد ادمین سایت بشم وقتی username و password رو میزنم دوباره به صفحه اول بر می گرده
این رو روی چندین کامپیوتر با مرور گر های مختلف امتحان کردم ولی همیشه همین طوره
خواهش میکنم راهنماییم کنید!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-18-2006 04:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل اساسی لطفا کمک کنید!!
مامبوي شما روي هاسته يا لوكال ؟
-
-
سلام
ابتدا خواهش میکنم قوانین انجمن را مطالعه کنید . " در انتخاب عنوان دقت بیشتری کنید و عنوان را متناسب با موضوع تاپیک انتخاب کنید "
شما از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید ؟ از کدوم سایت دانلود کردید ؟ این مشکل در لوکال وجود داره یا سرور ؟
یا علی
-
-
معذرت می خوام
من آخرین نسخه مامبو رو از همین سایت دانلود کردم و روی هاست نصب کردم
-
-
اگر در آدرس بار به این شکل تغییر میکنه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی صفحه اول لود میشه، مشکل از پرمیشن های شماست.
از توی کنتر پنل پرمیشن فایلها رو روی 644 و فولدر هارو روی 755 ست کنید درست میشه.
-
-
تمام پرمیشن ها رو چک کردم درست هستند ضمنا تا چند وقت پیش کار می کرد
اول وارد صفحه administrator/index.php .... میشه بعد که password و username رو میزنم یک لحظه کوتاه در آدرس بارadministrator/index2.php ..... نشون میده بعد دوباره به صفحه اول بر میگرده
-
-
آقا چرا یکی یه جواب درست به ما نمی ده ؟
بالاخره باید چی کار کرد . این مشکل یه نفر دو نفر نیست!
تا حالا 5 بار نسخه های مختلف رو روی هاست تست کردم و هر 5 بار بعد از دو سه ورود موفق این اشکال پیش می آد.
لطفا کمک کنید
-
-
مشکلی که شما میفرمایید خیلی پیش نیامده. قطعا اگر منشا اون مشخص باشه حل میشه. چون کاربران زیادی؛ از جمله خود ما؛ از همین ورژن استفاده میکنیم و مشکلی هم نداریم.
لطف کنید و به شکل دقیق بگید چه کردید و چطور این مشکل بروز کرد. چون مسلما به خودی خود این مشکل پیش نمیاد.
همونطور که گفتم اکثر مشکلات اینچنینی به پرمیشنها بر میگرده. چون خود مامبو برای جلوگیری از هک شدن، در صورتی که فولدر ادمین شما پرمیشن 777 باشه اجازه ورود نمیده. بهتره از توی تنظیمات کلی مامبو پرمیشن فایلها رو 644 و فولدر ها رو 755 بگزارید و تیک اعمال بر فایلهای موجود رو هم بزنید.
-
-
پاسخ : مشکل اساسی لطفا کمک کنید!!
من هم اين مشكل رو دارم فقط فايل configuration.php رو كپي كردم روي هارد بعد دوباره بدون ويرايش كپي كردم توي هاست و پرميشن رو هم 644 گداشتم ولي متاسفانه دارد تمي شه
اول وارد صفحه administrator/index.php .... میشه بعد که password و username رو میزنم یک لحظه کوتاه در آدرس بارadministrator/index2.php ..... نشون میده بعد دوباره به صفحه اول بر میگرده
لطفا كمكم كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
پاسخ : مشکل اساسی لطفا کمک کنید!!
آقا درست شد
اشكال از اينجا بو كه من نيايد فايل رو با برنامه dreamwaver ويرايشش مي كردم بايد اونو با برنامه Notpad ويرايش مي كردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بانك اطلاعات نرم افزاري نفوذ.كام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)