از قسمت مدریت کامپوننت یادداشت ها به ویرایش تنظیمات می رم بعد تغییراتی که می دم مثل انتخاب بخش هایی که می خواهید در آن از سیستم نظر خواهی استفاده کنید . و بعضی از بخش ها باشه و بعضی ها نباشه موقع ای که save می کنم دوباره به حالت قبلی بر می مرده و هیچ تغییری نمیکنه.





علاقه مندی ها (Bookmarks)