-
مشکل در رسیدن به صفحه اول نصب
سلام.من خیلی تلاش کردم همه آموزش ها را بخونم تا سوال مسخره نپرسم ولی نشد.mambo 4.6.2 رو آپلود کردم و آنزیپش کردم توی فلدری بنام mambo ولی الان از توی IE بهش دسترسی ندارم "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " تا نصب رو شروع کنم.لطفا راهنمایی کنید. :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2007 03:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در رسیدن به صفحه اول نصب
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو امتحان کنید 
تو فایر فاکس دسترسی دارید؟
اگر آدرس سایتتون رو بدید بهتر میشه
اگر سرورتون لینوکس هست دقت کنید که به حروف کوچیک و بزرگ حساسه، یعنی براش فرق میکنه بزرگ یا کوچیک وارد کنید
***سوالتون مسخره نیست 
یا علی
-
-
سلام
سروم لینوکس هست.آدرس وب هم هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این دوتا و چند حالت دیگه را هم امتحان کردم.فایرفکس را هم امتحان کردم.نسخه 6 و 7 IE را هم امتحان کردم...
واقعا نمی دونم چه باید کرد...
خیلی ممنون
-
-
پوشه ای به نام www در هنگامی که شما در file manager از cpanel میرید و یا با FTP لاگین میکنید وجود داره
در اون باید همه چیز رو بریزید و یا فولدری بسازید و یا ... عموما این www میانبری به ا public_htm می باشد
با کمی دقت موفق خواهید شد
-
-
سلام 
خیلی خیلی ممنون.فولدری به نام public_html درست کردم و پوشه mambo رو ریختم توش.مشکل حل شد.
باز هم تشکر و سپاس
-
-
سلام
يعني فولدر public_html نبود؟!!!!!!!!
پس چه فولدري روت سايتتون رو تشكيل ميداد؟
يا علي
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)