یکی از منوهای من که به کامپونت وصل هست در صورتی که منو رو برای کاربران عضو تنظیم می کنم نمایش داده نمیشه.هم توی لوکال و هم سرور. آیا از جای دیگه ای باید تنظیم بشه؟

یکی از منوهای من که به کامپونت وصل هست در صورتی که منو رو برای کاربران عضو تنظیم می کنم نمایش داده نمیشه.هم توی لوکال و هم سرور. آیا از جای دیگه ای باید تنظیم بشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
متوجه مشکلتون نشدم !
منو که فقط مخصوص اعضا باشه ، برای کاربران عادی نمایش داده نمیشه !
بله شما درست میگید ولی چه راهی پیشنهاد میکنید برای :
یک منو درست کردم به یه کامپونت وصل هست و می خوام فقط کاربران register شده و بالاتر بتونند وارد اون بشن . در اصل می خوام کاربرها به نوعی منو رو ببینند و نتونن وارد کامپونت بشن و با دیدن شما مجاز نیستید تشویق به ثبت نام بشن.
شما لینک منو رو عمومی منتشر کنید.
و به جای اون سطح دسترسی کامپوننت رو از تنظیمات اون برای اعضا بزارید.
کامپونت مورد استفاده من com_joomlaflashfun هست که با مامبو هیچ مشکلی نداره و کامپونت ساده ای هست اما مثل کامپونت معرف سایت به دوستان هیچ گونه تنظیماتی نداره.
این کامپونت تنظیمات نداره. فقط بخش کاربری داره . چی کار باید کرد؟
** 2 پست شما یکی شد
در منوی کاربری این آیتم منو رو بسازید و به کامپوننت مربوطه مرتبط کنید
چون منوی کاربری برای اعضا فقط در ماژول منوی کاربری نمایش داده میشه بنابراین آیتم شما هم فقط برای اعضا نمایش داده میشه
تست کنید
این کامپونت لینک آیتم کامپونت نداره بلکه فقط میشه لینک کامپونت ایجاد کرد. خوب من اگه این کار رو بکنم اونوقت اعضا مجبورند وارد سایت بشن تا بتونن منو رو ببینن.لطفا توجه کنید که من می خوام همه افراد منو رو ببینن و :شاید شما بتونید با یک خط کد این کار رو برای کامپونت انجام بدید.نتونن وارد کامپونت بشن و با دیدن شما مجاز نیستید تشویق به ثبت نام بشن.
سلام
این کار به صورت پیشفرض و با امکانان دیفالت امکان پذیر نیست .
2 راه حل :
از کامپوننت های تعیین سطح دسترسی استفاده کنید
و یا در منو ست کنید که public باشه این لینک و کامپوننت رو ادیت کنید که اگر کاربر عضو نبود پیام مربوطه رو نشون بده
یا علی
اسم یکیش رو بگید لطفااز کامپوننت های تعیین سطح دسترسی استفاده کنید
خوب من کدش رو بلد نیستم.در منو ست کنید که public باشه این لینک و کامپوننت رو ادیت کنید که اگر کاربر عضو نبود پیام مربوطه رو نشون بده
MACLPlus
کتاب های زیادی هست که بتونید برای یادگیری PHP از اون استفاده کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)