چگونگی ***** کلمات در مامبو
برای اینکه کاربران نتونن کلمات زشت به کار ببرند چه طوری باید ***** کنیم؟

چگونگی ***** کلمات در مامبو
برای اینکه کاربران نتونن کلمات زشت به کار ببرند چه طوری باید ***** کنیم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اینطور سیستمی موجود نیست
اگر کاربران در کامنت ها ایجاد اذیت میکنن ، بهتره کامنتها رو بعد از تایید مدیر سایت منتشر کنید.
سلام
البته نكته اينه كه شما ميتونيد با تغيير كد هاي كامپوننت خودتون اين مورد رو اضافه كنيد
اگر به Php مسلط هستيد
اگر نه هم كه به كسي كه بلده سفارش بديد براتون درست كنه
يا علي
[quote author=نوري link=topic=8452.msg47601#msg47601 date=1188154968]
اینطور سیستمی موجود نیست
[/quote]
من دو تا کامپونت برای اینکار پیدا کردم ولی چون نمیدونم کجا کارشون اعمال میشه نتونستم تست کنم . بدون ارور نصب میشن ولی نمیدونم کجا رو ***** می کنند. لطفا یکی تست کنه بگه میشه از اینا توی مامبو 4.6.1 استفاده کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید من چون یادداشت نگارم مشکل داشت انتشار ندادمش و بهش نیاز ندارم. این کامپونت رو از روی احتیاط برای ***** روی مطالب ارسالی کاربران می خوام
همونطور که توی این تاپیک می بینید من خودم دنبال این سیستم بودم که آخرشم پیدا کردم . حالا گفتم که اینجا بزارم همه استفاده کنند. از تیم هم خواهش می کنم اگر مناسب و صلاح بود بزارن توی سایت یا تبدیل به تاپیک دارای اهمیت بکنند. فکر می کنم مامبوت کوچک ولی در عین حال خیلی کارآمد هست . این مامبوت روی مامبو 4.6.1 تست شده و مشکلی دیده نشده مگر اینکه امنیتی باشه و الا از لحاظ کارکرد حداقل من مشکلی ندیدم. دیگه بقیش با مدیران مامبولرن.
ابتدا مامبوت رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید. حالا از بخش مامبوت ها روی اون کلیک کنید تا وارد صفحه زیر بشید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[img width=640 height=182]http://i18.tinypic.com/4yta36b.gif[/img]
نکته : دو گزینه yes و no در این مامبوت جابه جا معنی شده.
Guests Only:نشان می دهد که فقط کاربران میهمان نمی توانند کلمات ناپسند را ببینند.
All Users: نشان می دهد که تمام کاربران نمی توانند کلمات ناپسند را ببینند.
سعی کنید این دو گزینه همیشه خلاف هم انتخاب شوند.
Word List: اینجا باید لیست کلمات ناپسند را بنویسید. فراموش نکنید که کلمات فقط باید با کاما , انگلیسی جدا شوند نه با ویرگول فارسی
فراموش نکنید که مامبوت را انتشار دهید.
در این مامبوت هیچ کاربری نمیتواند کلمات ناپسند کاربر دیگر را ببیند و هر کاربر کلمات نوشته شده خود را می بیند البته در صورتی که وارد سایت شده باشد.
این مامبوت کلمات تعریف شده را توسط *** جایگزین می کند.
این مامبوت فقط برای مطالب ارسالی کاربران کاربرد دارد نه برای یادداشت ها
این هم فایل xml فارسی:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>>
<mosinstall version="1.0.2" type="mambot" group="content">
<name>فيلتر يا سانسور کلمات</name>
<author>GirlsGoneDumb.com</author>
<creationDate>December 2006</creationDate>
<copyright>(C) 2006 GirlsGoneDumb.com </copyright>
<license>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL</license>
<authorEmail>info@girlsgondumb.com</authorEmail>
<authorUrl>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<version>1.0.2</version>
<description>مامبوت فيلترينگ يا سانسور کلمات دردسرساز و جايگزين کردن آن کلمات توسط کاراکتر *** فارسي شده توسط nabegheyegharne21</description>
<files>
<filename mambot="foulfilter">foulfilter.php< ;/filename>
</files>
<params>
<param name="guests" type="radio" default="1" label="فقط کاربران ميهمان" description="کلمات زشت فقط از ديد کاربران ميهمان پنهان بماند">
<option value="0">بله</option>
<option value="1">خیر</option>
</param>
<param name="members" type="radio" default="0" label="تمام کاربران" description="کلمات زشت از ديد همه کاربران پنهان بماند">
<option value="0">بله</option>
<option value="1">خیر</option>
</param>
<param name="words" type="textarea" rows="10" cols="40" label="ليست کلمات زشت" description="با کاما جدا کنيد" default="کلمه1,کلمه2">
</param>
</params>
</mosinstall
علاقه مندی ها (Bookmarks)