سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: چگونگی ***** کلمات در مامبو

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

دانلود و آموزش استفاده مامبوت سانسور کلمات

همونطور که توی این تاپیک می بینید من خودم دنبال این سیستم بودم که آخرشم پیدا کردم . حالا گفتم که اینجا بزارم همه استفاده کنند. از تیم هم خواهش می کنم اگر مناسب و صلاح بود بزارن توی سایت یا تبدیل به تاپیک دارای اهمیت بکنند. فکر می کنم مامبوت کوچک ولی در عین حال خیلی کارآمد هست . این مامبوت روی مامبو 4.6.1 تست شده و مشکلی دیده نشده مگر اینکه امنیتی باشه و الا از لحاظ کارکرد حداقل من مشکلی ندیدم. دیگه بقیش با مدیران مامبولرن.
    ابتدا مامبوت رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید. حالا از بخش مامبوت ها روی اون کلیک کنید تا وارد صفحه زیر بشید.
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[img width=640 height=182]http://i18.tinypic.com/4yta36b.gif[/img]
    نکته : دو گزینه yes و no در این مامبوت جابه جا معنی شده.
    Guests Only:نشان می دهد که فقط کاربران میهمان نمی توانند کلمات ناپسند را ببینند.
    All Users: نشان می دهد که تمام کاربران نمی توانند کلمات ناپسند را ببینند.
    سعی کنید این دو گزینه همیشه خلاف هم انتخاب شوند.
    Word List: اینجا باید لیست کلمات ناپسند را بنویسید. فراموش نکنید که کلمات فقط باید با کاما , انگلیسی جدا شوند نه با ویرگول فارسی
    فراموش نکنید که مامبوت را انتشار دهید.

در این مامبوت هیچ کاربری نمیتواند کلمات ناپسند کاربر دیگر را ببیند و هر کاربر کلمات نوشته شده خود را می بیند البته در صورتی که وارد سایت شده باشد.
    این مامبوت کلمات تعریف شده را توسط *** جایگزین می کند.
    این مامبوت فقط برای مطالب ارسالی کاربران کاربرد دارد نه برای یادداشت ها

این هم فایل xml فارسی:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <mosinstall version="1.0.2" type="mambot" group="content">
    <name>فيلتر يا سانسور کلمات</name>
    <author>GirlsGoneDumb.com</author>
    <creationDate>December 2006</creationDate>
    <copyright>(C) 2006 GirlsGoneDumb.com </copyright>
    <license>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL</license>
    <authorEmail>info@girlsgondumb.com</authorEmail>
    <authorUrl>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    <version>1.0.2</version>
    <description>مامبوت فيلترينگ يا سانسور کلمات دردسرساز و جايگزين کردن آن کلمات توسط کاراکتر *** فارسي شده توسط nabegheyegharne21</description>
    <files>
    <filename mambot="foulfilter">foulfilter.php&lt ;/filename>
    </files>
    <params>
    <param name="guests" type="radio" default="1" label="فقط کاربران ميهمان" description="کلمات زشت فقط از ديد کاربران ميهمان پنهان بماند">
    <option value="0">بله</option>
    <option value="1">خیر</option>
    </param>
    <param name="members" type="radio" default="0" label="تمام کاربران" description="کلمات زشت از ديد همه کاربران پنهان بماند">
    <option value="0">بله</option>
    <option value="1">خیر</option>
    </param>
    <param name="words" type="textarea" rows="10" cols="40" label="ليست کلمات زشت" description="با کاما جدا کنيد" default="کلمه1,کلمه2">
    </param>

</params>
    </mosinstall
    >

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)