سلام. در پست هاي پيشين سوال خود را به گونه اي ديگر بيان کرده بودم که جواب خوبي نگرفتم(تنبلي بنده هم دخيل بوده)
چگونه قالب جوملا را به قالب مامبو تبديل کنم؟ در صورتي که قالب مذکور در مامبو کار نکند.

سلام. در پست هاي پيشين سوال خود را به گونه اي ديگر بيان کرده بودم که جواب خوبي نگرفتم(تنبلي بنده هم دخيل بوده)
چگونه قالب جوملا را به قالب مامبو تبديل کنم؟ در صورتي که قالب مذکور در مامبو کار نکند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بايد تغييراتي در css بديد چون بعضي از كلاس هاي جوملا به مامبو نمي خوره . تغييرات خاصي لازم نداره .
شما يه جستجو تو انجمن هم بكن قبلا بحث شده در اين مورد .
مثلا در جوملا كلاس عنوان ها h3 هست كه براي مامبو بايد به h1 تبديل بشه .
ديگه اين كه در index.php موقعي كه كلاسي از css با div id فراخواني بشه در css بايد با پيشوند # تعريف بشه و ...
اگه به css آشنا باشيد به راحتي مي تونين قالب رو سازگار كنيد .
خواب در جومله هم id ها با # فراخواني مي شه
راستي ليستي از تفاوت ها در کلاس ها را داريد به من بديد. خيلي ممنون مي شم
تبدیل بعضی # ها به .
و
تعویض h3 & h1 یکی از راه های فوق هست
که نیازمند کار، تجربه و پشتکار هست
در انجمن جستجو كنيد .![]()
مي شه بگيد چه عبارتي بايد جستجو کنم
ممنون
اين دو تاپيك را مطالعه بفرماييد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عبارت : قالب جوملا ، تبديل قالب جوملا ، سازگاري قالب يا فارسي سازي قالب يا .. را جستجو كنيد
آموزش ساخت قالب فارسي را هم اگه بخونين مي تونين با توجه به اون قالب هاي جوملا رو مامبو تبديل كنيد .
گوگل را هم فراموش نكنيد . سايت هاي انگليسي هم مرجع خوبي هستند.
در ضمن h3 و h2 و ... از تگ هاي html. هستند و فکر نکنم ربطي داشته باشد. البته در css مي توان براي هر کدام مقادير خودشون را تعريف کرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)