-
مشکل با latest news
با یاد او
با سلام دوستان
داشتم تمپلیت mambo4.6.1p ادیت میکردم به این مشکل بر خورم ممنون میشم هر چه سریع تر کمک کنید .
مشکل اینه که این ماژول latest news رو میخوام بیارم وسط صفحه یعنی جای محتویات اما متاسفانه نمیاد ؟
میخواستم بدون دلیلش چیه ؟اما یه left ,right ,... منتقل میشه وسط نمیاد :-\
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2007 05:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با latest news
مشکلتون از قالب هست نه ماژول!
با عکس نشون بدید
-
-
ببنید دقیقا مثل سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخوام ماژول آخرین اخبار بیاد وسط اما متاسفانه نمیاد .
ببینید طبق عکس عمل کردم مثلا inset نمیاد یعنی فقط بغلا که چپ و راست باشه میاد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
شما فایل قالب که تغییرات رو در اون اعمال کردید اینجا قرار بدید تا دوستان بهتر بتونن به شما کمک کنن
یا علی
-
-
پاسخ : مشکل اساسي با latest news
1) من هم با اين ماژول مشكل دارم .. نميدونم شايدم يه باگي چيزي باشه ...
چون من ميخوام دو تا از اين ماژول رو استفاده كنم ، واسه همينم كپي كردم و هم section İD و هم Category İD رو هماهنگ كردم ...
اماااااااااااااااااااا .... هر دو يك چيز رو نشون دادن ... !!!؟!!!
البته بعدن هم بدليل تغييرات در چينش sectionها و Categoryها فقط از Section ID استفاده كردم كه حالا همه مطالب رو تو يكيشون نشون ميده ...ميگين چيكار كنم ؟
سايت من فعلن اينه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال دوم : ميخوام متن كامپوننت كامنت رو تغيير بدم ، مثلا بجاي عبارت "Write Comment" بذارم "Send Offers" .
>>>> يادم رفت بگم چون سايت ما فعلا قسمت انگليسي آپلود ميشه از نسخه انگليش استفاده ميكنم ...
ممنون ميشم كمكم كنيد ... اگه خواستين يوزر و پس حاضره ...
-
-
1- احتمالا اشتباهي رخ داده. section ID و categary ID رو مي تونين از منوي content . در قسمت Section Manager و Category Manager چك كنيد. هر دو ماژول رو بعد از كپي كردن بايد ويرايش كنيد و ست كنيد .
2- اين مورد را از فايل زبان مامبو مي تونين تنظيم كنيد.
دوست عزيز ، لطفا سوالات خود را در تاپيك جداگانه مطرح كنيد و همچنين از ارسال به تاپيك هاي قديمي ترجيحا خودداري كنيد .
ممنون
-
-
nدومي رو خودم حلش كردم ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)