-
مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
با سلام
در طراحي قالب مامبو ، با مشکلي مواجه شدم که امان از روزگارم در آورده ...
من یک قالب مامبو طراحی کردم که هدر اون فلش هست . این هدر یک سرچ باکس هم داره ... وقتي کلمه ي مورد نظر رو توسط اين سرچ باکس به موتور جستجوي مامبو مي فرستم ، اگر واژه مورد نظر انگليسي و يا عدد باشه ، مشکلي وجود نداره ؛ اما موقع ارسال متغییر فارسی ، در اینکودینگ آن بعد از هر علامت % یک عدد 25 قرار میده و این عامل موجب میشه که مامبو اون کلمه رو نشناسه !
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به عنوان مثال با وارد کردن کلمه "مامبو" در سرچ باکس و ارسال اطلاعات به مامبو ، آدرس باکس اکسپلورر بصورت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 5%25D8%25A8%25D9%2588&option=search
در می آید . در حالی که اینکودینگ کلمه "مامبو"= "%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88 " بوده و اعداد 25 موجود در اینکودینگ کلمه ، ( لینک بالا ) اضافی هست !
ممنون میشم من رو در حل این مشکل یاری کنید ...
مخلصم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-20-2006 08:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
این هم توضیحاتی چند در رابطه با ایرور :
1 . همونطور که میدونید فلش با زبان فارسی مشکل داره و با دریافت متن فارسی ، حروف اون رو بصورت جدا از هم درمیاره ... براساس این موضوع میتوان بدین نتیجه رسید که اعداد 25 موجود در اینکودینگ متن مورد نظر ، همان فاصله هایی هستند که فلش با جداسازی حروف متن در اینکودینگ ایجاد میکنه ...
2 . اکشن سرچ باکس فایل " index.php " هست و فایل " index.php " با دریافت متن مورد نظر ، اون رو به کامپوننت سرچ ارسال میکنه ... کامپوننت با دریافت اینکودینگ مورد نظر ، اعداد 25 رو حذف میکنه و نتیجه اینکودینگ صحیح متن هست . اما مشکل اصلی اینجاست که کامپوننت با وجود در اختیار داشتن اینکودینگ صحیح بجای اینکه اون را به متن فارسی تبدیل کنه ، خود اینکودینگ را به عنوان عبارت مورد نظر مورد جستجو قرار میده !
3 . من سعی کردم با استفاده از تابع () str_replace اعداد 25 رو حذف کنم ( در هر دو فایل "index.php " و "search.html.php" ) اما نتیجه ای در بر نداشت . انگار اصلا اعداد 25 در اینکودینگ ارسال شده به مامبو وجود ندارند !
با توجه به موارد ذکر شده ، نمیشه گفت که مشکل از فلشه یا مامبو ... اگر مشکل از فلش نیست ، پس چرا اینکودینگ موجود در ادرس باکس که توسط فلش ارسال شده اشتباهه ؟! و اگر مشکل از مامبو نیست ، پس چرا کامپوننت اینکودینگ متن رو بدون وجود اعداد 25 به نمایش درمیاره ؟!
بطبع ممکنه در آینده ای نچندان دور ، این مشکل برای شما دوستان عزیز هم پیش بیاد ... پس از شما اساتید خواهشمندم که منتی بر سر من نهاده ، با حل این مشکل کمکی به من حقیر و آینده ی طراحی قالب مامبو نمایید .
مخلصم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
Re: مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
سلام بابک جان
باید برای حل این مشکل از دوستانی که در Flash مسلط هستند کمک بگیریم . من شخصا تسلط ندارم وگرنه خوشحال میشدم به شما در این زمینه کمک کنم .
امیدوارم یکی از دوستانی که روی فلش تسلط داره در این زمینه به ما کمک کنه و راه حل رو به ما نشون بده .
منم خیلی مشتاقم بدونم مشکل از کجاست و راه حل چیه ...
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
Re: مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
پیغام حذف شد ... علت : اشتباه در ارسال پیغام !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
Re: مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
نمیدونم چرا ارادت خاصی به ضرب المثل " کس نخارد پشت من جز انگشت ... " دارم
بالاخره به حول قوه الهی بعد از چند روز سعی و تلاش شبانه روزی تونستم مشکل رو حل کنم !
انشالله بزودی آموزش این مطلب رو در انجمن قرار میدم ...
از همه ی دوستانی که وقت خود رو صرف خواندن مطالب این تاپیک کردند ( اللخصوص آقای فیروزمندان ) ، ممنونم .
مخلصم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
Re: مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
بابک جان
ممنون میشم اگر آموزش مربوطه رو برای ما ارسال کنی تا بقیه هم استفاده کنند .
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
Re: مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !
بروی چشم 
مخلصم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)