سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشکل نصب ماژول روی سایت

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

مشکل نصب ماژول روی سایت

من می خوام ماژول روی مامبو 6.2 نصب کنم روی لوکال میشه ولی روی هاست این ارور رو میده
    Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!

و یه مشکل هم با ماژول بازدیدها دارم که بعد از نصب اینجوری دیده میشه
    Notice: Undefined variable: mlver in c:\wamp\www\mambo3\modules\mod_vcnt.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 2
    امروز 1
    دیروز 0
    هفته 1
    ماه 1
    کل بازدید ها 1

البته اینم که روی هاست نصب نشد روی لوکال اینجوریه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : مشکل نصب ماژول روی سایت

مشکل از اینجا ناشی میشه که این ماژول کد شده هست .

اگر با PHP آشنایی دارید میتونید با یک دستور echo ماژول رو از حالت کد شده خارج کنید ...

یا علی

من php بلد نیستم میشه راهنماییم کنین چطوری دیکدش کنم
    بعد ش این جواب سوال اولمه که گفتم رو لوکال نصب میشه ولی رو هاست نمیشه یا جواب اون سوالمه که گفتم بهم میریزه و ارور میده

Admin

سلام

تمام پست های تاپیک زیر رو با دقت لطفا مطالعه کنید :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جواب مربوط به نشون دادن اون کدها در لوکال بود !

----------
    وقتی روی سرور نصب میکنید چه اروری دریافت میکنید ؟!

روی هاست این ارور رو میده وقتی میخوام نصب کنم
    Universal نصب با مشکل مواجه شد
    Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!

Admin

باید Safe_Mode در سرور شما OFF باشه

این مورد رو با مدیر هاستینگتون در میون بذارید .

یا علی

سلام جناب فيروزمندان
    آخه ما نفهميديم مامبو safe mode on مي خواد يا off . آخه من مامبو 4.6.1p نصب كردم هركاري كردم ما‍ول نصب نميشد گفتن بايد on بشه . التماس كرديم تا سرور رو آن كردن (سيف مدش رو ) . حالا دوباره برا اين نسخه بايد off بشه . عزيز راهي نداره كه همينجوري بشه نصبش كرد . با ترفندي چيزي

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

safe mode هميشه براي مامبو لازم بوده كه oFF باشه ! به نسخه هم ارتباطي نداره كه . كي بهتون كفته بود كه safe mode براي نصب ماژول بايد ON باشه ؟!‌ اتفاقا اگه ON باشه نصب نميشه .

بهترين راه اينه كه safe mode رو خاموش كنيد . چون براي كارايي بهتر هم لازمه و ممكنه اينجوري بعدها به مشكل بر بخوريد.

براي نصب دستي هم مي تونين ماژول رو دستي آپلود كنيد به پوشه مربوطش . بعد query اش رو توي ديتابيس اجرا كنيد كه كلا توصيه نميشه !

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)