-
این یک کلاه برداری نیست؟
سلام به همه دوست داران مامبو و مخصوصا بچه های تیم بشتیبان فارسی این سیستم محبوب
من در وب سایتی مشاهده کردم از سی ام اسی استفاده میکنند که متاسفانه کپی بسیار ناشیانه ای از مامبو هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گفتم شماهم مشاهده کنید دوستان و نظره خودتون رو بگید . من درست میبینم این سیستم رو؟ بنظرم ادامه فعالیت این سایت باید جلو گیری بشه :-\[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-07-2007 10:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : این یک کلاه برداری نیست؟
مامبو نیست .. elxis هست که اون هم خودش یک کپی از مامبو و جوملاست!
-
-
دوست عزیز ، برای چی باید ادامه فعالیت ما گرفته شود ؟؟
در ضمن كپی ناشیانه یعنی چی؟
و اینكه این سیستم اصلا مامبو نیست !!!
بهتر نیست شما در این زمینه اطلاعاتتون رو بیشتر كنید و بعد نسبت به این قضایا نظر بدید؟
-
-
[quote author=farahostcms link=topic=8630.msg48281#msg48281 date=1189270122]
دوست عزیز ، برای چی باید ادامه فعالیت ما گرفته شود ؟؟
در ضمن كپی ناشیانه یعنی چی؟
و اینكه این سیستم اصلا مامبو نیست !!!
بهتر نیست شما در این زمینه اطلاعاتتون رو بیشتر كنید و بعد نسبت به این قضایا نظر بدید؟
[/quote]
من کل سایت شما را بررسی کردم
این شرکت هیچ کجا این سیستم مدیریت محتوا را مانند شرکت های کلاهبردار به نام خود ثبت نکرده و فقط ذکر کرده "سیستم مدیریت محتوا"
طبق قوانین متن باز این شرکت باید به کاربرانش بگه این سیستم رایگانه و فقط هزینه خدمات و آموزش و پشتیبانی را بگیره
شرکت های کلاه بردار اسم سیستم را کامل تغییر میدن و یمگن کار خودمونه ، امثالش هم که زیاده
robabe CMS
sekine CMS
و ...
-
-
سلام . من هم سایت رو دیدم . درسته کسی نمیتونه جلوی کاره شمارو بگیره ولی انصاف خوب چیزیه
سیستمی که گالری تصویرش و ... به زودی آماده میشه با قیمت 129000 هزارتومن حالا کمتر یا بیشتربه فروش برسه در حالی که
مامبو با این همه امکانات رایگان ..........
به نظره شما این اگه اسمش کلاهبرداری نیست پس چی میتونه باشه
بهتر نیست شما در این زمینه اطلاعاتتون رو بیشتر كنید
دوست عزیز بهتره شما اطلاعاتتونو بیشتر کنید و قبل از این که کاری رو با عجله شروع کنید اول اون رو بررسی و در صورت نیاز ثبت کنید تا زحماتتون در مورد ترجمه هر چند ... پایمال نشه . موفق باشی . یا حق
-
-
سلام
من اطلاعاتی در مورد این سی ام اس که دوستان استفاده کردند ندارم ولی اگر می فرمایید تحت GPL هست پس مشکل چیه ......
انگار بعضی از رفقا معنای GPL رو متوجه نشدن .....هیچ مشکلی نداره شما می تونید از یک محصول متن باز پول در بیارید ...فقط یک قانون رو باید رعایت کنید کد محصول رو هم در اختیار مشتری قرار بدید همین ...که فکر می کنم وقتی شما یک سایت برای مشتری راه می اندازید و لوگین و پسوورد کنترل ئنل رو بهش می دید یعنی سورس رو به اون دادید....
شما کدها رو تغییر بدید یا ندید فرقی نداره می تونید محصول رو به هر کسی که خواستید بفروشید یا نفروشید ولی اگر فروختید باید کد رو در اختیارش بگذارید و دیگه نمی تونید بگید که کد رو به کسی نده چون صاحبش عوض شده!!
البته اگر قسمت هایی رو خودتون با خلاقیت خودتون بهش اضافه کردید می تونید مجوزش رو عوض کنید مثلا یک گالری خاص طراحی کردید می تونید گالری رو تحت مجوز خودتون منتشر کنید .....ئس پول در آوردن تو دنیای متن باز هیچ مشکلی نداره یادتون نداره متن باز لزوما رایگان نیست ........
-
-
سلام به همه دوستان
کار شرکت فراهاست ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) غیر قانونی نیست و ما طبق قوانین GNU GPL می توانیم سرویس ها و خدماتی که به آن اضافه می کنیم را عرضه کنیم و در قبال آن مبلغی از کاربر دریافت کنیم. سرویس هایی که ما ارائه می دهیم عبارتند از:
- نصب و راه اندازی سیستم مدیریت محتوا
- طراحی و اجرای صفحات داخلی
- طراحی قالب
- فارسی سازی ماژول های مختلف
- فارسی سازی کل هسته سیستم در بخشهای جلویی و مدیریت
- سازگاری با زبان فارسی و همچنین جهت راست به چپ
- افزودن الحاقات مورد نیاز به هسته سیستم
- پشتیبانی 1 ساله و بروز رسانی
- ارائه خدمات میزبانی برای سیستم ها
- پشتیبانی خدمات میزبانی
- راهنمای کامل فارسی بصورت Online
- ارائه CD اموزشی بصورت Multi Media
همچنین ما در این بخش از سایت ذکر کرده ایم که نرم افزار مورد استفاده ما Elxis است---> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اگر شما HTML code وب سایت را مشاهده کنید، می بینید که تولید کننده نرم افزار ذکر شده است:
<meta name="Generator" content="Elxis - Copyright (C) 2006 GoUp Inc. All rights reserved." />
با تشکر
-
-
سلام
کامران عزیز
اینکه این سایت رقیب شماست و با قیمت کمتری پروژه ای رو گرفته دلیل بر کلاهبرداری نمیشه .
تا جایی که من چک کردم کپی رایتی تغییر نکرده و مشکلی از نظر قوانین نداره !
برای اینکه بیشتر با این مباحث آشنا بشید پیشنهاد میکنم تاپیک های زیر را مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام به همگی . فعلا که فارسی ساز این نسخه در اینترنت موجود هست و همه می تونن استفاده کننن ازش و دلیلی نداره 129000 تومن فروخته بشه
Persian language package for Elxis 2006.4 backend (administration). Many thanks to Reza Faghihi, Farhad Sakhaei and Navid Raiesi for the translation.
حالا جناب فرا هاست اگه در مورده این 3 نفر یه توضیح بدید بد نیست
-
-
سلام
شهاب جان
مشکلی از این نظر نداره
به عنوان مثال من میام یک ماژول 2 خطی رو ترجمه میکنم و قیمت 9.000.000 میزنم روش
حالا مشتری میخواد میخره نمیخواد هم نمیخره .
این هزینه بابت اون فارسی سازیه ...
این کار از نظر قوانین مربوطه مشکلی نداره .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)