سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: انتقاد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

انتقاد

با سلام . >
    درسته که نباید انتظار داشته باشم کمک کنید و اینم می دونم که سرتون شلوغه. ولی فکر نمیکنید اگه بگید کمک نمی کنید من تکلیف خودم رو می دونم و دیگه بی خود دو روز وقت خودم رو هدر نمی دم . در بین تاپیک های کاربران فقط تاپیک من جواب داده نمیشه. در صفحه اول همه تاپیک ها رو جواب میدید . اون وقت تاپیک من می مونه اون آخر بعدا هم تبدیل میشه به آف تاپیک. احتمالا این مشکل حل نمیشه که کسی جواب نمی ده. اگه می دونستم به این مشکلات برمی خورم دور مامبو و حتی جوملا رو خط می کشیدم و می رفتم یه پرتال بهتر برمی داشتم . این رو هم بگم که منظورم این نیست که کسی یا چیزی بده .
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : انتقاد

سلام . دوست عزیز . شما پیشفرض رو فکر کنید مامبولرن جواب شمارو نمیدن . حالا اگه می تونی صبر کنی و منتظر جواب سوال هات باشی تایپیک بزن . اگه نمی تونی تایپیک نزن . در ضمن احتمالا سوال شما دارای مشکلی بوده یا جای درنگ و فکر داشته که جواب داده نشده . در هر صورت باید قدر دان زحمات تیم باشیم . همین که مامبورو فارسی و رایگان منتشر می کنند کافیه چه برسه به پشتیبانی

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

پاسخ : انتقاد

دوست عزیز
    ما همیشه سعی کردیم سوالات رو جواب بدیم اون هم در زمان کوتاه. اما این دلیل نمیشه که هر چی کاربر بگه ما بگیم چشم!
    شما جوری برخورد میکنید که انگار با ما قرارداد بستید و ماهی 50 هزار تومن هم بابت پشتیبانی دادید تا سوالتون در کمتر از 2 ساعت پاسخ داده بشه!
    ما اینجا داریم خدمات رایگان ارایه میدیم (که همین هم باعث این مسایل میشه) .. پس لطفا انتظار بالا از کسی نداشته باشید.
    اینجا یک انجمن رایگان و آزاد هست و هر کس هر وقت بتونه و فرصت کنه در حد توانش به سوالات رسیدگی میکنه
    اعضایی هم که جواب سوالات رو میدن خیلی کم هستند و سوالات هم زیاد !
    این موضوع رو لطفا کامل درک کنید !

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)