سلام دوستان:
توی چند تا مطلب که رفتم (( مثل مطلب استاتیک)) دیدم که میشه توی صفحه اول یه منو درختی گذاشت که اول بخش بیاد و زیرش لینک های مجموعه ها!
من هر کاری کردم نتونستم اینجوری درست کنم !
چی کار باید بکنم؟

سلام دوستان:
توی چند تا مطلب که رفتم (( مثل مطلب استاتیک)) دیدم که میشه توی صفحه اول یه منو درختی گذاشت که اول بخش بیاد و زیرش لینک های مجموعه ها!
من هر کاری کردم نتونستم اینجوری درست کنم !
چی کار باید بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز
این ماژول DTree هست
زحمت جستجو با شما
حرف شما کاملا متین (( جستجو با من )) اما نه توی mambo learn این ماژول وجود داره و نه توی mambo extension !!
میشه یه لینک بدید؟
راه آسان تری وجود نداره؟ نمی خوام زیاد پیچیده و یا با عکس باشه!! فقط می خوام به صورت درختی باشه.
مامبو امکان پیشفرضی نداره ؟
دوست من کمی دقت می کردید می یافتید
به صورت پیش فرض مامبو امکان رو نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوسته من . یه پیشنهاد می کنم بهت . اگه می خوای از این منو استفاده کنی از مامبوی جدید استفاده کن . در غیر این صورت ازش استفاده نکن چون من قبلن تست کردم
لپه کلامو بهت گفتم . برای آرشیو بندی می تونی از ماژوال های دیگه استفاده کنی مثل mod_JSCook
با تشکر از گروه مامبو لرن
سلام دوست من :
من از مامبو جدید استفاده می کنم ( 4.6.2) اما مشکل اینجاس که شما تونستی با CD از ماژول استفاده کنی !
اما من هنوز لینک دانلود رو ندارم!
لینک mod_JSCook خرابه الان! ولی کلا اگه درست شد کارش مثل همونه ؟
[move]به دنبال لینک !!![/move]
سلام . نه اونی که تو سیدی بود نسخه ی فارسیش بود ولی مشکل داشت . بنابراین من از سیدی استفاده نکردم .
لینک سالم خارجیشو یکی از اعضا داد که یادم نیست کی بود . اگه بگی میزارن برات .
mod_JSCook هم مثل اون نیست . درختی هم نیست ولی ماژواله خوبیه و پارامترهایی داره
[quote author=مجید link=topic=8618.msg48175#msg48175 date=1189107083]
[/quote]
دوست من
این د. لینک رو دادم که بررسی کنید لینک دانلود در دومی ذکر شده است و درضمن ماژول ذکر شده اصلا مشکلی نداره همون طوری که می تونی می تونی در سایت زیر ببینید
لطفا دو لینک فوق رو بررسی کن لینک رو می یابی
انشا الله که به مشکلی هم بر نخواهی خورد .
یاعلی
سلام دوستان :
من کم کم دارم پیش میرم ببینم به کجا می رسم!!
مرسی از کمکهای دلسوزانه ی شما! سایت mambo exchange هم نمی دونم چرا بسته شده؟؟!
دارم از joomla portal استفاده می کنم ...
ولی فکر کنم اگه به فکر یه راه دیگه باشم بهتر باشه!:P
علاقه مندی ها (Bookmarks)