-
مشکل در فایل database.php
سلام دوستان عزیز من با مامبو زیاد کار کردم ولی امروز بعد از نصب به یک مشکل برخورد کردم و نمیدونم دلیلش چیه میشه کمکم کنید
در بالای صفحه کاربری این متون رو میده
otice: Only variable references should be returned by reference in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 2754
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 2521
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php:602) in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/core.classes.php on line 605
Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php on line 602
بالای صفحه مدیریت هم این پیغام رو میده
Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/www/p303d.freehostia.com/mambo/includes/database.php on line 602
میدونید دلیلش چیه . لطفا کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-11-2007 12:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در فایل database.php
خوش آمدید
فکر کنم اگر Notice: Only variable references should be returned by reference in یا Warning: Cannot modify header information - headers already sent by جستجو کنید در اانجمن به نتیجه برسید
اون هم خیلی سریع
بعد اگر به نتیجه نرسیدید بفرماییدتا بررسی کنیم
-
-
ممنون درست شد .
فقط یک سوال میشه کاری کرد که mambo 4.6.2 انگلیسی به فارسی تبدیل بشه . البته من تمام فایلهای فارسی موجود در پکیج مامبولرن رو کپی کردم ولی سایت به صورت کامل فارس نشد .
اینم آدرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
چرا لقمه وارونه میگیرید؟
مامبو 4.6.2 فارسی از اول نصب کنید خب!
-
-
چون MYSQL سایت فقط رو خود MAMBO سایت کار میکنه
-
-
سلام
یعنی چی؟ نمیشه که! چه جوریه؟
به مدیر هاستتون بگید...
یا علی
-
-
/home/www/p303d.freehostia.com/
اینجور که معلومه از هاست رایگان استفاده میکنند.اما اینم دلیل نمیشه که نشه مامبو رو خودتون نصب کنید.
فایل configuration.php مامبویی که نصب کننده خودکار سایت نصب کرده رو باز کنید و اطلاعات دیتابیس (user - Password - database host - database name)رو بردارید و مامبو جدید رو با این اطلاعات نصب کنید.
یا حق
-
-
اگر می خواهید بدون مشکل سایتی داشته باشید اصلا از هاست های رایگان برای مامبو چه فارسی و چه انگلیسی استفاده نکنید
دوست من یک هاست 50 مگ در سال هزینه ای خیلی کمی داره چرا از هاست رایگان که هر روز هم در دسر و ...
به هر حال با هاست رایگان مشکل فراوان خواهید داشت
-
-
از تمام شما تشکر میکنم ولی من یک هاست با فضای 100 گیگی از چین خریدم البته تو سایتی که هست برید . یک سایت رایگانه ولی وقتی اون رو به روز میکنید به شما 5 پلن میده که من 100 گیگی رو گرفتم و مشکل کاملا حل شد از شما ممنونم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)