-
چگونه در AppServ حجم دیتابیس امیپورت شده رو افزایش بدیم
من یه دیتابیس دارم که حدود 56 مگا بایت هستش و متعلق به سایت قبلی من هست ( که با نیوک کار شده بود ) اما الان می خوام اون رو تبدیل به دیتابیسی بکنم که لا اقل یوزهای دیتابیس قبلی رو در دیتابیس مامبو من شناسایی کنه. خوب منتها یه مشکلی با AppServ دارم اون هم این هست که وقتی میخوام دیتابیس رو ایمپورت کنم در صفحه مربوطه پیام (Max: 2,048KB) درج شده و عملا امکان وارد کردن دیتابیسی با حجم 56 مگا بایت وجود نداره.
لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور می توانم این دیتابیس رو در لوکال وارد کنم و دیتابیسم رو تبدیل به مامبو کنم. با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-07-2007 09:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چگونه در AppServ حجم دیتابیس امیپورت شده رو افزایش ب
اشکان جان کار آسانی است.
باید در فایل php.ini که در پوشه windows است دستکاری کنید. 
این فایل را با نوت پد باز کنید. دنبال max phpupload بگردید. متن درستش را االآن درست یادم نیست ولی اگر پیدا نکردید تا شب میگم.
هم اکنون باید روی 2M باشد. به اندازه ای که میخواهید تبدیلش کنید. ویندوز را ریستارت کنید.
-
-
فرهاد جان همانطوری که فرموده بودید بعد از مراجعه به فایل php.ini محتوی اون رو به این صورت ویرایش نمودم:
کد:
کد:
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 2M
را به کد:
کد:
upload_max_filesize = 500M
تغییر دادم و سپس ویندوز را ریستارت نمودم و در هنگام ایمپورت کردن فایل sql دقیقا همان جایی که سایز فایل رو نوشته به جای مقدار پیشفرض (Max: 2,048KB) نوشته بود (Max: 8,192KB) اما باز هم به هنگام ایمپورت کردن دیتابیس بعد از چند ثانیه به صفحه اصلی که به نام اون دیتابیس ایجاد شده برمیگرده و هیچ اثری از تیبل های بانک اطلاعاتی مشاهده نمی شه. آیا باید جای دیگری رو هم تغییر داد؟ تا بتوان به درستی در لوکال دیتابیس رو ایمپورت کرد.
-
-
سلام
اگر حجم دیتابیس شما خیلی زیاد هست میتونید از BIGDUMP استفاده کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
BigDump: Staggered MySQL Dump Importer
Staggered import of large and very large MySQL Dumps (like phpMyAdmin 2.x Dumps) even through the web servers with hard runtime limit and those in safe mode. The script executes only a small part of the huge dump and restarts itself. The next session starts where the last was stopped.
برای این کار فوق العادست .
یا علی
-
-
جناب فیروزمندان و فرهاد عزیز
از کمک ها و راهنمایی های شما دو بزرگوار بسیار ممنونم هر دو شما به شکلی درست می گفتید اما برای انجام اینکار به تغییرات دیگری هم نیاز بود که جهت استفاده کلیه دوستانی که ممکن است این مشکل را داشته باشند یا در اینده با آن مواجه شوند مختصرا چکیده مطلب را عرض می کنم.
1- شما برای import کردن دیتابیس خود در phpmyadmin (در حالت لوکال) از هر برنامه کمکی هم که استفاده کنید بیش از 2 مگابایت مجوز آپلود اطلاعات دیتابیس را نخواهید داشت.
2- در صورت نیاز به آپلود بیش از 2 مگا بایت می باست تغییرات زیر را در فایل php.ini که در مسیر Windows -----> php.ini قرار دارد بدهید که این تغییرات عبارت اند از:
کد ذیل را در فایل php.ini جستجو کنید:
کد:
memory_limit = 8M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)
و آنرا به شکل زیر ویرایش کنید. (به جای مقدار 8 مگا بایت، مقدار 100 مگابایت جایگزین شده)
کد:
memory_limit = 100M ; Maximum amount of memory a script may consume (100MB)
کد زیر را در فایل php.ini جستجو کنید:
کد:
; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 8M
و آنرا به شکل زیر ویرایش کنید:
کد:
; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 100M
کد زیر را در فایل php.ini جستجو کنید:
کد:
upload_max_filesize = 8M
و آنرا به شکل زیر ویرایش کنید:
کد:
upload_max_filesize = 100M
نکته: توجه داشته باشید اگر هر یک از 3 مرحله فوق را انجام ندهید شما اجازه نخواهید داشت ماکزیموم از 8 مگابایت بیشتر از طریق phpmyadmin اطلاعات sql مربوط به سایت خود را وارد دیتابیس نمایید. ضمنا بعد از انجام مراحل بالا و ذخیره php.ini سیستم خود را ریستارت نمایید.
خوب تا اینجا موفق شدیم تا مجوز آپلود فایل های sql ی که بیش از 8 مگابایت هستند را با این روش بدست آوریم.
یک مشکل: بعد از انجام اعمال بالا و با توجه با اینکه من مجوز اپلود فایلی در حدود 100 مگابایت را در دیتابیس خودم ایجاد کردم بعد از آپلود با پیام خطای زیر مواجه شدم که امید وارم در این بخش با کمک و راهنمایی اساتید گرامی بتوانم این مشکل را نیز مرتفع کنم.
کد:
Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in d:\appserv\www\phpmyadmin\libraries\read_dump.lib.php on line 112
با تشکر
-
-
سلام
دوست عزيز اگه لطف كني بعد از حل همه ي مشكلاتت بد نيست اين رو تو قسمت مقالات سايت هم به اسم خودت بزني
البته يه پيشنهاده
يا علي
-
-
بله حسین جان اتفاقا پیشنهاد خوبی کردید چشم انشاالله این مشکل رو حل کنم روش کار رو دقیقتر و در صورت لزوم با تصاویر مربوطه طی مقاله ای به سایت ارسال خواهم کرد.
-
-
اشکان جان خواهش میکنم و با سپاس از راهنمایی جناب فیروزمندان
این مشکل را میتوانید در فایل کانفیگ برنامه phpmyadmin دگرگون کنید.
در این نشانی:
C:\AppServ\www\phpMyAdmin
فایل config.inc.php را با wordpad باز کنید و این گزینه را پیدا کنید و تغییر دهید.
کد:
$cfg['ExecTimeLimit'] = 300;
البته من این روش شما را هنوز آزمایش نکردم و نمیدانم که در نهایت کار بکند یا خیر. ولی اگر کار کرد همینجا بفرمایید. ممنون.
-
-
فرهاد جان
از اینکه پیگیر این مشکل بودید از شما نهایت تشکر را دارم . روشی را که پیشنهاد کردید ، تست کردم اما متاسفانه ظاهرا مشکل از تنظیمات فایل config.inc.php نبوده و باید ریشه این مشکل رو در جای دیگری جستجو کرد. من به جای مقدار 300 عدد 1000 را قرار دادم و آپاچی و mysql را ریستارت نمودم و پس از ایمپورت کردن دیتابیس با همان مشکل قبلی مواجه شدم با این تفاوت که فقط شماره لاین خطا تغییر کرده.
کد:
Fatal error: Maximum execution time of 1000 seconds exceeded in d:\appserv\www\phpmyadmin\libraries\read_dump.lib.php on line 77
-
-
در php.ini مقدار php_value max_execution_time را به عددي بزرگتر تغيير بديد .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)