جناب فیروزمندان و فرهاد عزیز
از کمک ها و راهنمایی های شما دو بزرگوار بسیار ممنونم هر دو شما به شکلی درست می گفتید اما برای انجام اینکار به تغییرات دیگری هم نیاز بود که جهت استفاده کلیه دوستانی که ممکن است این مشکل را داشته باشند یا در اینده با آن مواجه شوند مختصرا چکیده مطلب را عرض می کنم.
1- شما برای import کردن دیتابیس خود در phpmyadmin (در حالت لوکال) از هر برنامه کمکی هم که استفاده کنید بیش از 2 مگابایت مجوز آپلود اطلاعات دیتابیس را نخواهید داشت.
2- در صورت نیاز به آپلود بیش از 2 مگا بایت می باست تغییرات زیر را در فایل php.ini که در مسیر Windows -----> php.ini قرار دارد بدهید که این تغییرات عبارت اند از:
کد ذیل را در فایل php.ini جستجو کنید:
و آنرا به شکل زیر ویرایش کنید. (به جای مقدار 8 مگا بایت، مقدار 100 مگابایت جایگزین شده)کد:memory_limit = 8M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)
کد زیر را در فایل php.ini جستجو کنید:کد:memory_limit = 100M ; Maximum amount of memory a script may consume (100MB)
و آنرا به شکل زیر ویرایش کنید:کد:; Maximum size of POST data that PHP will accept. post_max_size = 8M
کد زیر را در فایل php.ini جستجو کنید:کد:; Maximum size of POST data that PHP will accept. post_max_size = 100M
و آنرا به شکل زیر ویرایش کنید:کد:; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 8M
نکته: توجه داشته باشید اگر هر یک از 3 مرحله فوق را انجام ندهید شما اجازه نخواهید داشت ماکزیموم از 8 مگابایت بیشتر از طریق phpmyadmin اطلاعات sql مربوط به سایت خود را وارد دیتابیس نمایید. ضمنا بعد از انجام مراحل بالا و ذخیره php.ini سیستم خود را ریستارت نمایید.کد:; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 100M
خوب تا اینجا موفق شدیم تا مجوز آپلود فایل های sql ی که بیش از 8 مگابایت هستند را با این روش بدست آوریم.
یک مشکل: بعد از انجام اعمال بالا و با توجه با اینکه من مجوز اپلود فایلی در حدود 100 مگابایت را در دیتابیس خودم ایجاد کردم بعد از آپلود با پیام خطای زیر مواجه شدم که امید وارم در این بخش با کمک و راهنمایی اساتید گرامی بتوانم این مشکل را نیز مرتفع کنم.
با تشکرکد:Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in d:\appserv\www\phpmyadmin\libraries\read_dump.lib.php on line 112

علاقه مندی ها (Bookmarks)