بله آقای فیروزمندان حرفه شما کاملا درسته . ولی انصاف خوب چیزیه
در ضمن فارسی کردن این cms با وجود مامبو و فایل هاش مثل آب خوردنه . حتی میشه یه جاها ییرو ...
بدشم اصلا معلوم نیست کار ترجمه مال همین شرکته باشه

بله آقای فیروزمندان حرفه شما کاملا درسته . ولی انصاف خوب چیزیه
در ضمن فارسی کردن این cms با وجود مامبو و فایل هاش مثل آب خوردنه . حتی میشه یه جاها ییرو ...
بدشم اصلا معلوم نیست کار ترجمه مال همین شرکته باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اصلا قضیه فارسی سازی رو بگذار کنار شما می تونی این برنامه ی متن باز رو حتی بدون تغییر و فقط با انتشار مجدد هم بفروشی فقط باید تحت همون لایسنس باشه ...
حالا انصاف رو دیگه نمیدونم ولی خوب میتونی پول پشتیبانی بگیری هیچ مشکلی هم نداره به قول آقای فیروزمندان خواستند میخرند نخواستند نمی خرند .....
در ضمن فکر نمی کنم حتی شما این سی ام اس رو با یک نام دیگه هم بدید بیرون مشکلی ایجاد بشه فقط مهم لایسنس هست! یعنی یک جورایی شما ریمسترش میکنی میگم فقط باید دقت کنی که آیا تمام کدها تحت همین لایسنس هست یا نه .....
ولی اینکه بیان پایینش بنویسی Copy right ...... دیگه مشکل سازه..................
[quote author=شهاب عزیزی link=topic=8630.msg48323#msg48323 date=1189325038]
سلام به همگی . فعلا که فارسی ساز این نسخه در اینترنت موجود هست و همه می تونن استفاده کننن ازش و دلیلی نداره 129000 تومن فروخته بشه
Persian language package for Elxis 2006.4 backend (administration). Many thanks to Reza Faghihi, Farhad Sakhaei and Navid Raiesi for the translation.
حالا جناب فرا هاست اگه در مورده این 3 نفر یه توضیح بدید بد نیست
[/quote]
سلام مجدد
من فرهاد سخایی هستم، و مدیر بخش فارسی سیستم مدیریت محتوای Elxis می باشم و جز انجمن Elxis نیز هستم. ترجمه این نرم افزار بصورت 100% توسط من انجام شده و حتی کلمه ای نیز از پکیج فارسی دیگری استفاده نشده است. این موضوع را مدیران محترم مامبو و جوملای فارسی نیز می توانند بررسی کنند. در ضمن فایلهای زبان این سیستم کاملا با مامبو و جوملا متفاوت می باشد (دلیل این امر وجود چند زبانگی در بخش مدیریت این سیستم است که در مامبو و جوملا چنین ویژگی وجود ندارد).سازگاری برای زبانهای با جهت راست به چپ نیز توسط ما انجام پذیرفته است و بدلیل سرویس های ویژه ای که برنامه ریزی کرده ایم در سایت اصلی(Elxis.org) منتشر نشده است. اعضای دیگر نام برده شده در سایت Elxis نقشی در package فارسی نداشته اند. در حال حاضر سیستم مدیریت محتوای فارسی Elxis با همکاری شرکت معتبر فراهاست انجام شده است و ارائه آن نیز با همکاری بنده و این شرکت محترم انجام می پذیرد.
سلام به همه دوستانی که این مطلب رو نگاه کردن
وتشکر و از مدیریت سایت فراهاست که صادقانه از خودشون دفاع کردند من اصلا قصد توهین به شخصی رو نداشتم ولی قبول دارم تیتر خیلی تندی رو اتنخاب کردم و عجله کردم اگر به شخصی و گروهی توهین شده عذر خواهی من رو ببپذیرید اگر هم صلاح دونستید این پست رو پاک کنید چون دربارش به اندازه کافی بحث شد من بیشتر میخواستم نظر دوستارو بپرسم ممنون که جواب دادید، بحث کردید.
هرکس به اندازه زحمتی که میکشه لایق قدر دانی و تشکر هست تیم فراهاستم به اندازه خودشون زحمت ترجمه این سیستم رو کشیدند . بله حق باشما بود کپی رایت این سیستم دست کاری نشده . هرکسی که هر دست مزدی برای زحمت خودش میزاره قابل احترام هست خواست سفارش دهنده بپذیر خواه نپذیره مهم اینکه زحمتی که برای کاری میکشم برای خودم ارزش منده.
من قصد جسارت نداشتم فقط دقت کنید پرسش به صورت سوالی مطرح شده بود و جواب خودم رو گرفتم فکر کنم دوستان دیگم به جواب رسیدند نه اصلا این کار یک کلاه برداری نیست به هیچ وجه![]()
آفرین بر تو kamran جان ..کاشکی همه مثل تو بودند عامل پیشرفت پرسیدنه و دانستن همین .....
و آفرین به نماینده ی این شرکت که چقدر با متانت و قشنگ جواب رو دادند بدون هیچ گونه بی ادبی و تندروی ...واقعا از این تاپیک لذت بردم دم همتون گرم ...اینجوری آدم احساس میکنه با چهار تا آدم با شعور طرفه ..دلگرم میشه ...... احساس متمدن بودن و مترقی بودن به آدم دست میده .....
وقتی تفکر انسان سالم باشه هیچ گاه از یک بعد نگاه نمی کنه و میتونه اشتباهاتش رو بپذیره ....... یاد بگیریم همیشه حق با ما نیست و درصدی احتمال خطا در رفتارمون رو بدیم .....
از دوستان خوبم در مامبولرن فقط بخاطر اینکه خودخواه نیستند متشکرم .....................![]()
;D
[quote author=kamran link=topic=8630.msg48451#msg48451 date=1189444318]
سلام به همه دوستانی که این مطلب رو نگاه کردن
وتشکر و از مدیریت سایت فراهاست که صادقانه از خودشون دفاع کردند من اصلا قصد توهین به شخصی رو نداشتم ولی قبول دارم تیتر خیلی تندی رو اتنخاب کردم و عجله کردم اگر به شخصی و گروهی توهین شده عذر خواهی من رو ببپذیرید اگر هم صلاح دونستید این پست رو پاک کنید چون دربارش به اندازه کافی بحث شد من بیشتر میخواستم نظر دوستارو بپرسم ممنون که جواب دادید، بحث کردید.
هرکس به اندازه زحمتی که میکشه لایق قدر دانی و تشکر هست تیم فراهاستم به اندازه خودشون زحمت ترجمه این سیستم رو کشیدند . بله حق باشما بود کپی رایت این سیستم دست کاری نشده . هرکسی که هر دست مزدی برای زحمت خودش میزاره قابل احترام هست خواست سفارش دهنده بپذیر خواه نپذیره مهم اینکه زحمتی که برای کاری میکشم برای خودم ارزش منده.
من قصد جسارت نداشتم فقط دقت کنید پرسش به صورت سوالی مطرح شده بود و جواب خودم رو گرفتم فکر کنم دوستان دیگم به جواب رسیدند نه اصلا این کار یک کلاه برداری نیست به هیچ وجه
[/quote]
سلام،
کامران عزیز، من حرف شما رو به خودم توهین تلقی نکردم، شما و دیگر دوستان حق هر گونه اظهار نظر و انتقاد رو دارین. از شما و همه دوستان دیگه هم تشکر می کنم.
مرسی ، امیدواریم همیشه ایرانی همین جور منطقی و با متانت باشه و بتونیم در هر جامعه ای ، چه داخلی و چه خارجی نام ایران رو با سرافرازی داد بزنیم و با كار درست و رعایت قوانین پیشرفتمون رو بالا ببریم...
دوستان این رو بدونید كه همیشه خودمون هستیم كه باعث پیشرفت خودمون می شیم و اگر ما حامی همدیگه و متحد نباشیم هیچ جای دیگه ای هم برای ما ارزشی قائل نخواهند بود ...
پس اگر كسی قدمی رو در راستای این هدف بر می داره ، بیاییم اون رو حمایت كنیم و اگر هم رقیب او هستیم جوانمردانه رقابت كنیم .
من از همین جا از مسئولین مامبولرن هم تشكر می كنم كه در این راستا قدم بزرگی رو برداشتن و سخت كوشانه به كار خودشون ادامه می دهند . امیدوارم كه هر گروه فارسی كه در این زمینه ، همكار ما هستن بتونن هر روز بهتر از دیروز باشن و برای ایران افتخار آفرین باشن ...
با سپاس فرهاد سخایی و مسئولین شركت فرا هاست
موافقم باهات . پيروزز باد ايران![]()
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)