-
پیشنهاد در منظم سازی بخش دانلودها
درود بر شما.
ابتدا میخواهم از تلاشهای گروه مامبولرن سپاسگزاری کنم و یاد آور بشم که این گروه یکی از گروه های ایرانی و فارسی ساز است که همیشه زبان زد گروههای دیگر قرار دارد. چه از جهت کاری که بیرون میدهند و چه از جهت پشتیبانی و برخورد با کاربران که جای دارد از همه افراد گروه قدردانی شود.
من زمانی است که در پی نصب مامبو و smf هستم و انتقال تارنمایم از پرتالی دیگر به مامبو. برای همین هم زیادتر از همیشه مزاحم دوستان گرانقدر در اینجا میشوم و هم بیش از پیش به این مراجعه میکنم. برای همین خاطر بیشتر از بخش دانلود ها بهره گیری میکنم.
چند روز پیش به بخش دانلود ها رفتم و برنامه smf فارسی شده را از آنجا گرفتم و با تلاش بسیار توانستم انجمنهایم را به این برنامه انتقال دهم. در زمان انتقال و با بهره گیری از فایلی که خود smf در دسترس گذاشته است به مشکلات زیادی برخورد کردم از جمله عدم انتقال پیامهای خصوصی و پیوست ها (با اینکه مود پیوست را هم نصب کرده بودم) و مجبورم شدم با سختی بسیار این مشکلات را دستی برطرف کنم. پس از آن برای پیدا کردن پرسشی در تالارهای همین انجمن گشتی زدم که بگونه تصادفی چشمم به تاپیکی افتاد که در آن یکی از مدیران در پاسخ کاربری لینکی به فارسی ساز آخرین نسخه smf را داده بودند. در آنجا بود که متوجه شدم همه کارهاییکه انجام دادم بیخود بوده زیرا نسخه ای که در بخش دریافتها است قدیمی است! پس دوباره از نو آغاز کردم و آخرین نسخه smf را دریافت کردم و فارسی ساز را روی آن نصب کردم و ... و پس از آن برنامه convert.php که در بالا گفتم بدون هیچ مشکلی همه تالارها را انتقال داد.
غرض از گفتن این داستان این بود که چرا مامبولرن در بخش دریافتها تنها نسخه های قدیمی را گذاشته است؟ مانند همین مامبو جدید که در آن بخش نیست و نسخه قدیمی موجود میباشد.
از مدیران مامبو لرن خواهش میکنم که نگاهی دوباره به بخش دانلودها بیندازند و این بخش را همیشه بروزرسانده نگهدارند چون خیلی از افراد که مانند من تازه کار در مامبو هستند واقعا دچار مشکل خواهند شد.
این خواهش و پیشنهاد را از اینرو اینجا نوشتم که مقام نخست گروه مامبولرن همیشه در میان کاربران و دیگران در بین فارسی سازان باقی بماند و از سویی هم کمتر مجبور به پاسخ دادن به کاربران که راه را اشتباه رفته اند بشوند. البته این را میدانم که کار شما بسیار زیاد است ولی برخی زمانها انجام برخی کارها باعث میشود که کار اضافی در آینده کمتر پیش بیاید.
دوباره از مهر شما نسبت به ما و از کار بزرگ و خوب شما سپاسگزارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-12-2007 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پیشنهاد در منظم سازی بخش دانلودها
سلام دوست عزیز
خیلی وقت هست که میخوایم دانلود سنتری رو راه اندازی کنیم
اما خوب باور کنید از نظر وقتی واقعا مشکل داریم.
سعی میکنیم پیشنهاد شما رو گوش کنیم و به زودی بهش عمل کنیم
از همکاری شما تشکر میکنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)