[quote author=شهاب عزیزی link=topic=8630.msg48323#msg48323 date=1189325038]
سلام به همگی . فعلا که فارسی ساز این نسخه در اینترنت موجود هست و همه می تونن استفاده کننن ازش و دلیلی نداره 129000 تومن فروخته بشه
Persian language package for Elxis 2006.4 backend (administration). Many thanks to Reza Faghihi, Farhad Sakhaei and Navid Raiesi for the translation.
حالا جناب فرا هاست اگه در مورده این 3 نفر یه توضیح بدید بد نیست
[/quote]

سلام مجدد
من فرهاد سخایی هستم، و مدیر بخش فارسی سیستم مدیریت محتوای Elxis می باشم و جز انجمن Elxis نیز هستم. ترجمه این نرم افزار بصورت 100% توسط من انجام شده و حتی کلمه ای نیز از پکیج فارسی دیگری استفاده نشده است. این موضوع را مدیران محترم مامبو و جوملای فارسی نیز می توانند بررسی کنند. در ضمن فایلهای زبان این سیستم کاملا با مامبو و جوملا متفاوت می باشد (دلیل این امر وجود چند زبانگی در بخش مدیریت این سیستم است که در مامبو و جوملا چنین ویژگی وجود ندارد).سازگاری برای زبانهای با جهت راست به چپ نیز توسط ما انجام پذیرفته است و بدلیل سرویس های ویژه ای که برنامه ریزی کرده ایم در سایت اصلی(Elxis.org) منتشر نشده است. اعضای دیگر نام برده شده در سایت Elxis نقشی در package فارسی نداشته اند. در حال حاضر سیستم مدیریت محتوای فارسی Elxis با همکاری شرکت معتبر فراهاست انجام شده است و ارائه آن نیز با همکاری بنده و این شرکت محترم انجام می پذیرد.