سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: این یک کلاه برداری نیست؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : این یک کلاه برداری نیست؟

[quote author=kamran link=topic=8630.msg48451#msg48451 date=1189444318]
    سلام به همه دوستانی که این مطلب رو نگاه کردن

وتشکر و از مدیریت سایت فراهاست که صادقانه از خودشون دفاع کردند من اصلا قصد توهین به شخصی رو نداشتم ولی قبول دارم تیتر خیلی تندی رو اتنخاب کردم و عجله کردم اگر به شخصی و گروهی توهین شده عذر خواهی من رو ببپذیرید اگر هم صلاح دونستید این پست رو پاک کنید چون دربارش به اندازه کافی بحث شد من بیشتر میخواستم نظر دوستارو بپرسم ممنون که جواب دادید، بحث کردید.
    هرکس به اندازه زحمتی که میکشه لایق قدر دانی و تشکر هست تیم فراهاستم به اندازه خودشون زحمت ترجمه این سیستم رو کشیدند . بله حق باشما بود کپی رایت این سیستم دست کاری نشده . هرکسی که هر دست مزدی برای زحمت خودش میزاره قابل احترام هست خواست سفارش دهنده بپذیر خواه نپذیره مهم اینکه زحمتی که برای کاری میکشم برای خودم ارزش منده.

من قصد جسارت نداشتم فقط دقت کنید پرسش به صورت سوالی مطرح شده بود و جواب خودم رو گرفتم فکر کنم دوستان دیگم به جواب رسیدند نه اصلا این کار یک کلاه برداری نیست به هیچ وجه
    [/quote]

سلام،
    کامران عزیز، من حرف شما رو به خودم توهین تلقی نکردم، شما و دیگر دوستان حق هر گونه اظهار نظر و انتقاد رو دارین. از شما و همه دوستان دیگه هم تشکر می کنم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)