سلام
واسه همين ريزه كارياس كه ما به همه بچه ها ميگيم هاستتون رو طوري انتخاب كنيد كه با مامبو سازگاري كامل داشته باشه
همه ي مسئولين هاست ها اين ريزه كاريارو نميدوننواسه همين -» مامبو سرور بهترين پيشنهاد حساب ميشه
يا علي

سلام
واسه همين ريزه كارياس كه ما به همه بچه ها ميگيم هاستتون رو طوري انتخاب كنيد كه با مامبو سازگاري كامل داشته باشه
همه ي مسئولين هاست ها اين ريزه كاريارو نميدوننواسه همين -» مامبو سرور بهترين پيشنهاد حساب ميشه
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
متشکرم
به نظر شما اشکال از appserv 2.5.9 نیست؟
اگه از xampp استفاده کنم مشکل حله؟
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8649.msg48379#msg48379 date=1189371867]
سلام
يا علي
[/quote]
جناب شکرزاده اگر من از مامبو سرور هاست بگیرم تضمین داده میشه که این ارور ها وجود نداشته باشه؟
من از سایت SiteGround که سایت اصلی مامبو بر روی سرورش قرار داره هاست میگیرم که 500GB Space + 5TB Bandwidth رو با ماهی 6 تومن (البته قرارداد باید Annually بسته شه) میده. به نظر شما چیکار کنم؟
[quote author=onlyman link=topic=8649.msg48420#msg48420 date=1189422152]
متشکرم
به نظر شما اشکال از appserv 2.5.9 نیست؟
اگه از xampp استفاده کنم مشکل حله؟
[/quote]
دوست من الان بیشتر ما مامبو رو با 2.5.9 روی لوکال خودمون داریم و هیچ کدوم از این ارور ها رو هم نداریم ...
درمورد خطا ها آبتین گفتند در انجمن جستجو کن نمونه های زیادی این مشکلات را داشتن و با توضیحات دوستان مشکل حل شده
در کل مامبو مشکلی نداره و این استفاده از شبیه سازها و ... می باشد ...
در ضمن هر اکستنشنی که وجود داشته باشه لزوما نبایدبا مامبو نسخه ی 4.6.2 کارکنه ... برای تست این موضوع می توانید به سایت mambo-extensions.com مراجعه کنید
یک لطفی کن خطا های خودت را لیست کن و در انجمن جستجو کن و وقت بزار ببین مشکل حل میشه هر کدوم که در انجمن نبود وتوضیح داده نشده بود رو تاپیک بزن و بپرس تا توضیح بدیم
خیلی ممنون از توجه شما دوست خوبم
متشکرم مجید جان واقعا شرمندم
از سرچ فراموش کرده بودم :-[
پاسخ چند تا سوالو یجا در تاپیکی که "جوید" عزیز زده بود پیدا کردم.
مشکل از php.ini بود. فقط یه سوال دارم و اون اینه که مثلا اگه رو سرور عدد ها رو اینجوری وارد کنم مشکل واسه هاست پیش میآد و روش فشار میآد؟
کد:max_execution_time = 300 ; Maximum execution time of each script, in seconds max_input_time = 600 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data memory_limit = 100M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB) ; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 20M
دوست من شما خودتون روی سرور خودتون نمی تونید این کار رو بکنید
مدیر هاست باید انجام بده
[quote author=مجید link=topic=8649.msg48433#msg48433 date=1189425562]
دوست من شما خودتون روی سرور خودتون نمی تونید این کار رو بکنید
مدیر هاست باید انجام بده
[/quote]
میدونم
منظورم این بود که ایشون باید برای این کار هزینه بگیره؟ (رو سرور فشار میاد؟)
خیر
علاقه مندی ها (Bookmarks)