-
آخرین نسحه مامبو حرفه ای؟؟؟
با سلام و تقدیم احترام
سوالاتی در مورد مامبو حرفه ای دارم:
1.آخرین نسخه "مامبو 4.5.3H فوق حرفه اي" هست؟ اگر خیر لطفا بفرمایید (حتما فارسی و مامبولرنی باشه!)
2.تفاوت های مامبو حرفه ای و مامبو در چیست؟
3."مامبو 4.5.3H فوق حرفه اي" از نظر ورژن و سازگاری با کامپوننت ها و ... معادل چه نسخه ای از a. مامبو b.جوملا هست؟
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-08-2007 02:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آخرین نسحه مامبو حرفه ای؟؟؟
دوست من
این نسخه مربوط به سایت مامبو لرن نیست و همچنین اصلا مورد تایید ما نیست
آخرین نسخه ای که تیم مامبو لرن تهیه کرده مامبو 4.6.2 فارسی هست که میتوانید از سایت مامبو لرن وارد شده و لینک دانلود را دریافت و آنرا نصب کنید
نسخه های قبلی که تیم مامبولرن انجام داده است 4.6.1 و 4.5.4 می باشد که هم اکنون پیشنهاد می کنم فقط از مامبو 4.6.2 استفاده کنید
یاعلی
-
-
ببخشید پس درباره
" براي استفاده از اين نسخه بصورت لوكال حتما بايد ZEND OPTIMIZER روی سیستم شما نصب شده باشد .
نسخه منتشر شده در حال حاضر كامل ترين نسخه ايست كه فارسي شده و منتشر گرديده است .
طبق مذاكرات به عمل آمده با Mambo Foundation ، مامبولرن به عنوان سايت رسمي پشتيباني و ترجمه مامبو فارسي انتخاب شد . به ميمنت اين رويداد مهم ، نسخه مذكور به صورت كاملا رايگان به دوستداران مامبو تقديم ميگردد "
در آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توضیح می فرمایید؟
-
-
شما فرمودید آخرین نسخه چیست من هم گفتم
آخرین نسخه ی ما 4.6.2 هست که در حال حاضر حرفه ای ترین مامبو موجود به زبان فارسی می باشد
بقیه موارد رو هم اگر تازه کار هستید و می خواهید با مامبو کار کنید به کنار بگذارید
و فقط بامامبو 4.6.2 استفاده کنید
در صورتی که از نسخه های قبلی مثل همین نسخه و یا 4.5.4 و یا 4.6.1 استفاده می کنید راههای ارتقا را هم در انجمن قرار داده ایم که پیشنهاد می کنم
بخوانید و به نسخه ی حرفه ای آخر ارتقا دهید
بنابراین
حرفه ای ترین نسخه ی ما 4.6.2 و آخرین نسخه ی ما نیز می باشد
موفق و پیروز باشید
-
-
متشکرم
خیلی هم تازه کار نیستم
دلیل دنبال نسخه حرفه ای بودن هم ارور هایی است که پس از نصب (یا گاها هنگام نصب کامپوننت هاو کلا اکستنشن ها) در مامبو 4.6.2 بوجود می آید که چند برابر جوملا! است
فقط کنجکاو بودم 
با تشکر
-
-
!!!
ارور ؟!
کدوم ارور ها ؟ !!!
-
-
سلام جناب فیروزمندان
ارور هایی مثل
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 6144 bytes) in...
سفید شدن صفحات ادمین
ارور های پس از فعال کردن ماژول و مامبوت هایی مثل rss friends
tried to call unidentified....
,واقعا آزار دهنده هستند...
حالا یا اشکال از منه یا از مامبو اکسچنج و ...
جناب فیروزمندان نسخه ای از مامبو/جوملا! نیست که مثل VB لیسانس داشته باشه و حداقل درسته که هزینه پرداخت میکنی اما از این ارور ها خبری نباشه و ...؟؟؟
** 2 پست شما یکی شد
-
-
سلام
هیچ یک از ارورهایی که نوشتید مربوط به مامبو نیست .
مشکل از setting شما و PHP.INI هست .
-----------
ما نسخه های custom شده زیادی داریم . شما ایمیل بزنید و بنویسید دقیقا نیازهاتون چیه ...
یا علی
-
-
میشه در مورد setting یکم توضیح بدید؟
دز ضمن من از appserv استفاده میکنم و register_globals هم off هست بقیه موارد رو هم چک کردم
پس مشکل چیه؟
جالب اینه که با همین سرور اکستنشن ها روی جوملا کمتر ارور میدن و باز روی میترا کمتر
-
-
بعضي از اكستنشن ها با مامبو سازگاري ندارند و دليل ارور ها هم طبيعي هست . البته اگه به php آشنا باشيد مي تونين اون ها رو سازگار كنيد .
براي تنظيم كردم هم بعضي موارد در php.ini بايد ست بشند . توي انجمن متن ارور هاتون رو جستجو كنيد ، كامل توضيح داده شده .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)