سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل قدیمی : عبارتهای نا مفهوم !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل قدیمی : عبارتهای نا مفهوم !

سلام خدمت دوستان عزیز:
    من چند تا تاپیک در مورد کامپوننت ها داده بودم و گفته بودم که بعد از نصب داخل آنها پیغامی ظاهر میشه! مثل اینکه این مشکل کامپوننت ها نیست! چون جدیدا در قسمت های مختلفی ظاهر میشه که آخریش قسمت مدیریت> کامپوننت> تنظیمات یادداشت های پیشرفته بود.

طبق معمول این هم قسمتی از متن پیغام که فکر کنم به یک آدرسی اشاره می کنه!
    otice: Use of undefined constant _COM_A_ADMIN_EMAIL - assumed '_COM_A_ADMIN_EMAIL' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 134

Notice: Use of undefined constant _COM_A_ADMIN_EMAIL_DESC - assumed '_COM_A_ADMIN_EMAIL_DESC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 134

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_SEC - assumed '_COM_A_EXCL_SEC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 135

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_SEC_DESC - assumed '_COM_A_EXCL_SEC_DESC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 135

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_CONT - assumed '_COM_A_EXCL_CONT' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 136

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_CONT_DESC - assumed '_COM_A_EXCL_CONT_DESC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 136

آقای فیروزمندان میشه شما کمک کنید! :'(

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)