سلام به همه دوستان مامبو لرن :
اگه محبت کنید یه توضیحی در مورد کار save session path بدید و اینکه بگین که چطور میشه آدرسش رو عوض کرد خیلی ممنون میشم چون hosting سایت من foldere Save session pathe رو unwritable کرده !
خیلی مهمه برام .
ممنون

سلام به همه دوستان مامبو لرن :
اگه محبت کنید یه توضیحی در مورد کار save session path بدید و اینکه بگین که چطور میشه آدرسش رو عوض کرد خیلی ممنون میشم چون hosting سایت من foldere Save session pathe رو unwritable کرده !
خیلی مهمه برام .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خب بگید writable کنند
البته معمولا با off کردن safe mode این گزینه خود به خود درست میشه
به هر حال این مشکل را می توانید با مدیر هاست در میون بگذارید حل شدنی هست
خیلی ممنون از راهنماییتون .
ولی فکر کنم به ذهن خودمم می رسید که این کار رو بکنم .
سرور ما به خاطر مسائل امنیتی حاضر به انجام این کار نیست .
لطفا راهنمایی کنید .
ببخشید پس یعنی این همه سرور که این گزینه رو را قابل ویرایش می کنند از نظر امنیتی پایین هستن ویا نمی دونن که دارن چه کار می کنن ؟؟؟ شایدم بلد نیستند که مسائل امنیتی رو رعایت کنند
حتما الان سرور شما به شما میگه که safe mode هم نمی شه off باشه و ...
به هرحال چه تغییر و چه قابل ویرایش کردن این مورد درست مدیر سرور و هاست شما هست و از مدیریت سرور انجام پذیر هست ...
با این دستور در فایل htaccess میتونید مسیر save session path را تغییر دهید:
یا خودتان در کدهای مامبو خط زیر را بگنجانید:کد:php_value session.save_path '/path/to/a/writeable/folder
کد:session_save_path('/path/to/a/writeable/folder');
آقا نوید خیلی ممنونم .
میشه بفرمایید که دقیقا در چه فایلهایی باید دست کاری کنم ؟
[quote author=ashkanmaleki2 link=topic=8679.msg48507#msg48507 date=1189500013]
میشه بفرمایید که دقیقا در چه فایلهایی باید دست کاری کنم ؟
[/quote]
دوست من این کد ها وقتی عمل می کنند که روی سرور یک سری از ... مثل phpflag ها باز باشه تا بتونید توی htaccess تغیر بدین وگر نه امکانپذیر نیست باید مدیر هاست انجام بده
به هر حال ...
[quote author=نوید link=topic=8679.msg48505#msg48505 date=1189497145]
با این دستور در فایل htaccess میتونید مسیر save session path را تغییر دهید:
یا خودتان در کدهای مامبو خط زیر را بگنجانید:کد:php_value session.save_path '/path/to/a/writeable/folder
[/quote]کد:session_save_path('/path/to/a/writeable/folder');
من دقیقا همین مشکل رو دارم یعنی تغییرات رو در htaccess اعمال میکنم ولی کلا با وجود .htacceess ارور میگیرم
کل انجمن هم زیر رو کردم ولی نتونستم فایلهایی که کد دوم رو باید در اونها بزارم پیدا کنم
در مورد هاست هم من خودم رسلر هاستینگ هستم ولی به تنظیمات سرور دسترسی ندارم سرور هم خارجی هست و خیلی حساس به همین علت دوست دارم این مشکل رو تا جای ممکن بدون مراجعه با اونها حل کنم مگر اینکه به جایی نرسم
یک سوال اینکه آیا میشه به روشی با استفاده از htaccess.txt این کار رو انجام داد ؟ چون این کد رو که میزارم عمل نمیکنه وقتی هم که به .htaccess تغییر میدم که ارور میگیرم
سوال دو هم که قبلا گفتم کد دوم رو باید درون چه فایلهایی بزارم اگر زحمت بکشید لطف کنید ذکر کنید خیلی ممنون میشم
در مورد محل ذخیره سازی هم وقتی از phpinfo() استفاده میکنم session save path رو no value نشون میده
سلام دوسته گرامی فایل htaccess.txt ربطی به سرور نداره اصلا و فقط .htaccess مریوط به هاست هستش اگر اینطور که میگید پس هاست خوبی نباید باشه که این موضوع مهم رو فراموش کرده باشند بهترین راه تماس با آنهاست و این موضوع را به آنها بگویید . در ضمن همه جیز ر نمیشه با .htaccess تغییر داد چون تابع تنظیمات سرور هست.
یا علی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)