خیر
این ماژول بر روی سایت های زیادی نصب می باشد و بدون مشکل داره کار میکنه
دقت کنید که وقتی اطلاعات را از پوشه module حذف میکنید یک بار دوباره با ftp وارد شوید ببنید واقعا اطلاعات پاک شده
گاهی اوقات چون owner متفاوت است در ظاهر اطلاعات پاک میشن ولی بعد از مراجعه بعدی اطلاعات هنوز سرجاشون هستند




علاقه مندی ها (Bookmarks)