من هر کاری میکنم نمیتونم با Appserv دیتا بیس رو بسازم.(4.6.2p)
لطفا منو راهنمایی کنید.
فقط 6 تا تیبل رو میسازه.

من هر کاری میکنم نمیتونم با Appserv دیتا بیس رو بسازم.(4.6.2p)
لطفا منو راهنمایی کنید.
فقط 6 تا تیبل رو میسازه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نسخه appserv ؟
چه ایرادی میگیره؟
The AppServ Open Project - 2.4.5 for Windows
نمیدونم فقط6 تا تیبل رو میسازه.(مگه باید کدوم فایل رو بهش بدم)
جایی هست که طریقه ساخت دیتا بیس رو ببینم.
از چه ورژنی استفاده کنم بهتره .
از کجا بگیرمش؟
The AppServ Open Project - 2.5.9 for Windows
این نسخه را استفاده کنید
ساخت دیتا بیس در لوکال از ساده ترین کارهاست ( وارد localhost بشید و سپس وارد phpmyadmin و بعد از این Create new database اسم رو بدید و create رو بزنید ) این نسخه آخر رو استفاده کنید
یاعلی
من نمیدونم کدوم فایل رو به عنوان دیتا بیس بدم.
سلام
اينارو بخون:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببين مشكلت حل ميشه؟
يا علي
خیلی ببخشید که این همه اذیتتون میکنم.
ولی واقعا نمیدونم یا من درست نمیتونم توضیح بدم یا دوستان خیلی سر سری جواب میدن.
این لینک که اصولا عکساش باز نمیشیه .از متنش هم چیزی نمیشه فهمید جز اینکه همه چیز رو بااید پیشفرض قبول کنیم.
در صورتی که من The AppServ Open Project - 2.5.9 for Windows که توصیه دوستان بود رو گرفتم . و در جایی Root Password میخواد که من نمیدونم یعنی چی.و حتماا هم باید بزنی وگر نه قبول نمیکنه. اگه مثلا 123456 هم که میزنی رد میشه و تمام که شد وقتی میخوای PHP My Admin را اجرا کنی میگه ---
phpMyAdmin - error
#2003 - The server is not responding
حالا من نمیدونم باید چه کار کنم.
این که اصلا ربطی به ساخت دیتا بیس نداره.یه جاش فقط گفته (پس از باز کردن فایل فشرده مامبو درون یک فولدر در سایت خود و نیز ایجاد یک دیتابیس برای مامبو از طریق گزینه MySql Databases در cPanel سایت و یا phpmyadmin در لوکال که آموزش آن از قبل در سایت مامبولرن موجود است، نوبت نصب مامبو فرا می رسد.)
این دو لینکی که داده بودین .
پسورد رو كه تعيين مي كنين سپس براي ورود به phpmyadmin يوزرتون ميشه : root پسورد هم هموني كه تنظيم مي كنين .
ساختن ديتابيس كاري نداره كه
در بدو ورود به phpmyadmin يه فيلد خالي مي بينين ! توي اون اسم ديتابيستون رو بنويسيد و create رو بزنين . ديتابيس ساخته ميشود.
در نصب مامبو هم اسم ديتابيس رو وارد مي كنين . يوزر نيم هم ميشه root و پسورد هم كه ست مي كنين در موقع نصب appserv .
علاقه مندی ها (Bookmarks)