محمد جان. مشکل حل شد, همونطوری که فکر میکردم مشکل از PHP 4.4.7 بود. امروز که upgrade کردن به PHP 5 فعلا هم مشکل لاگین حل شده هم مشکل این مامبوت. خیر سرشون مثلا سرور خصوصیه الان بیشتر از یه هفتس که باهاشون درگیرم

محمد جان. مشکل حل شد, همونطوری که فکر میکردم مشکل از PHP 4.4.7 بود. امروز که upgrade کردن به PHP 5 فعلا هم مشکل لاگین حل شده هم مشکل این مامبوت. خیر سرشون مثلا سرور خصوصیه الان بیشتر از یه هفتس که باهاشون درگیرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
وقتی تمام پوشه های mambots و content و lightThumb و thumbs رو روی 777 ست کردم مشکل ارور لایت باکس حل شد و تصاویر رو درست مثل لوکال ایجاد کرد. اما سوال اینکه این کار مشکل امنیتی داره . حالا باید چی کار کنم. در ضمن وقتی فقط پوشه content رو 777 کردم مشکل حل نشد.
من متوجه شدم که فقط پوشه thumbs باید 777 باشه. اگر همیشه 777 باشه امنیت به خطر میفته یا اینکه این پوشه زیاد مهم نیست؟
777 باشه. مشکلی نداره.
من این کامپوننت رو نصب کردم ارور
رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم ???کد:Notice: Undefined offset: 4 in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/mambots/content/lightThumb.php on line 129
محمد جان شما از چه نسخه LightThumb در حال استفاده هستید ؟ در حال حاضر نسخه 1.4 منتشر شده. در صورتی که از همین نسخه استفاده می کنید نام کاربری + کلمه عبور کنترل پانل وب سایت و مامبو رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی بشه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[quote author=mahmooood link=topic=8779.msg53980#msg53980 date=1194898970]
من این کامپوننت رو نصب کردم ارور
رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم ???کد:Notice: Undefined offset: 4 in /var/www/vhosts/oneplus.ir/httpdocs/mambots/content/lightThumb.php on line 129
[/quote]
سلام ، منم همین ارور رو دارم ، البته لایت باکس به خوبی کار می کنه ، اما خوب اگه بشه این ارور رو برطرف کرد خیلی بهتر میشه ، از همون ورژنی هم استفاده می کنم که توی سایت معرفی شده ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) . ممنون میشم راهنمایی کنین
چه جالب! یه مامبوت هست به نام JFlexImages ، تقریبا شبیه همین لایت باکس هست ، شایدم کاملتر ، من نتونستم در عمل ازش استفاده کنم ، اما حداقل مزیتش این بود که وقتی همزمان با لایت باکس فعالش کردم این ارور از بین رفت! ظاهرا هیچ مشکلی هم برا لایت باکس به وجود نیومده!
دوستان شما می توانید تنها با تغییر مقدار A $temp[4] A به عدد1 این مشکل را برطرف نمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)