با سلام
سایت مامبویی کار کرده بودم که متاسفانه بدلیل انتقال سرور کار نمی کنه دیگه . سرور جدید safe mode = on هست . فکر کنم ایراد از اون هست . آیا راهی وجود نداره که کار کنه ؟ یا باید حتما safe mode = off باشه ؟ منظورم اینه که هیچ راهی وجود نداره ؟

با سلام
سایت مامبویی کار کرده بودم که متاسفانه بدلیل انتقال سرور کار نمی کنه دیگه . سرور جدید safe mode = on هست . فکر کنم ایراد از اون هست . آیا راهی وجود نداره که کار کنه ؟ یا باید حتما safe mode = off باشه ؟ منظورم اینه که هیچ راهی وجود نداره ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام...
نه ..فکر نکنم راهی داشته باشه....بهتره با پشتیبانی شرکتی که هاست رو از اون گرفتید تماس بگیرید و درخواست کنید که ون رو OFF کنن.
موفق باشید / نوری
آخه چرا اینجوریه . می گن که واسه مسایل امنیتی باید روشن بمونه . درسته ؟
safemode را برای این on می کنند که برخی از اسکریپت های برنامه نویسی اجرا نشود (برای امنیت بیشتر)
اما با مامبو مشکل داره و نمیزاره که مامبو به خوبی کار کنه ...
با جستجو در انجمن میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید.
توی فوروم مامبوسرور که سرچ کردم راجع به Mambo 4.5.2 Safe Mode Patch یه حرفایی زده بود . آیا درسته و می شه ازش اتستفاده کرد ؟ در ضمن واسه این نسخه فوق حرفه ای همچیت پچی وجود داره ؟ و آیا با تغییراتی در فایل .htaccess می شه safe mod = off کرد >؟ ممنونئ می شم کامل راهنماییم کنین
نه...راهی نداره !! باید از خود سرور OFF بشه.
در مورد مامبو فوق حرفه ای ..منظورتون چه پچی هست ؟
خیلی از هاستینگ ها امکان استفاده از php.ini اختصاصی رو به مشتری هاشون میدن البته با توجه به اکانتی که ازشون میخری.
اصولا اگه بدون اطلاع قبلی هاست رو عوض کردن شما میتونید ازشون بخواین که اونا ازپشتیبانی سرور بخوان که اکانتون رو بفرستن رو یه سرور با سیف مد آف. یادتون باشه که اغلب جایی که ازش اکانت میخرید خودشون هیچ کارن . پس اگه گفتن نمیشه کوتاه نیاید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)