از مديريت كاربران ، سطح دسترسي Author را اگه براي كاربرا انتخاب كنيد ، مطالب ارساليشون بعد از تاييد مدير منتشر ميشه و بعدش هم فقط مي تونن مطالب خودشون رو ويرايش كنن .
اگه چيزي فراتر از اين سطوح دسترسي پيشفرض مي خواين بايد از كامپوننت مخصوصش استفاده كنيد .





علاقه مندی ها (Bookmarks)