-
خطا در دستور SELECT
با عرض سلام خدمت مدیران و سروران گرامی. حدود 3 یا 4 روزه که سایت های مامبویی من (دقیقا 4 سایت) دچار اشکال خیلی عجیبی شدند! و اونم اینکه وقتی تو قسمت مدیریت میخوام یه مطلب جدید اضافه کنم (در مسیر مطالب > مطالب بر اساس بخش > نکته ها > محتوای بخش نکته ها ) و کلیه مسیر هایی که به نوعی با محتوای سایت سرو کار دارند ، پیغام خطای
کد:
Unknown column 'c.access' in 'on clause' SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM mos_content AS c, mos_categories AS cc, mos_sections AS s LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN mos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state >= 0 AND c.catid=cc.id AND cc.section=s.id AND s.scope='content' ORDER BY s.title, c.catid, cc.ordering, cc.title, c.ordering LIMIT 0,50
داده میشه و دقیقا دوی هز 4 سایت یکباره این اتفاق افتاده. در صورتی که در PHPmyAdmin جدول mos_content دارای فیلدی به نام access می باشد.
حتی اولین LEFT JOIN رو که از توی دستور SELECT حذف میکنم مججد روی یکی از فیلدهای جدول دیگه این خطا رو میده.. واقعا نمیدونم مشکل از کجاست. در صورت امکان راهنمایی کنین.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2007 02:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : خطا در دستور SELECT
ببخشید که دوباره پست میزنم. آخه این انجمن امکان ویرایش مطلب رو نداره یا من نمیدونم چجوریه. فقط میخواستم بگم که من سرچ هم کردم تو انجمن و ساید 10 تا تاپیک مرتبط رو دیدم و تمام اون کارارو کردم اما هیچ کدوم جواب ندادن. شاید به 4.6 ارتقا بدم درست بشه که هنوز این کارو نکردم و موافق این قضیه هم نیستم چون حتما باید یه راهی وجود داشته باشه :-[
-
-
پاسخ : خطا در دستور SELECT
از مسئولین هاستتون بپرسید چه تغییراتی دادن ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)