-
کامپوننت لینکستان و امتیاز اعضا
با سلام من یک کامپوننتی می خواستم که مانند کامپوننت آماده مامبو باشه فقط با یک سری امکانات که در پایین عرض می کنم :
کامپوننت آماده لینکستان به کاربران این امکان رو میده که بعد از عضویت در سایت بتونن لینک خودشون رو در مجموعه ای که توسط مدیر سایت تنظیم شده ارسال کنند و بعد از اون اگه مدیر سایت تایید کردن انتشارش بدن من می خواستم که در هنگام ارسال لینک یک سری اطلاعات دیگر هم از ارسال کننده به صورت اجباری و اختیاری از شخص ارسال کننده بگیرم . یعنی در داخل مدیریت یک مکان ادد باشه که یک سری سوالات رو هم شخص ارسال کننده پر کنه که این سوالات قابل تغییر و افزودن و حذف کردن برای مدیر سایت باشه
دوم اینکه مدیر سایت بتونه به هر لینکی امتیازی بده به غیر از امتیازی که توسط خود کامپوننت آماده به ازای کلیک میده یعنی دو تا امتیاز بگیره
سوم امکان جوستجو در لینک ها هم میسر بشه
چهارم یک سیستم دیگر هم اینکه وقتی فردی در سایت عضو میشه و با نام کاربری وارد سایت میشه مثلا با ارسال مطلب یا کلیک بر روی لینک های لینکستان و یا کلیک بر روی بنرهای تبلیغی و .... امتیاز خاصی که از طریق مدیر سایت تعیین میشه بگیره ( این بند هم جداگانه با یک سری امتیازات بده یعنی امتیاز سوم)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2007 12:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کامپوننت لینکستان و امتیاز اعضا
در اصلا چیزی شبیه به دایرکتوری می خواهید درست کنید ؟؟؟
اگر آری کامپوننت sobi می تونه به شما کمک کنه و کامپوننت دیگری هم نیز هست Mosets Tree که سایت سازنده اون mosets.com/می باشد میتونید دموی اون رو ببنید
البته باید تغییراتی هم درونشون داده بشه تا به دلخواه شما در بیاد ...
موفق باشید
-
-
اقا اگه بخوام شما برام چنین کاری بکنید و تغییرات بدید و فارسیش کنید چقدر هزینه میبره؟
-
-
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا پس از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
-
-
سلام.
دوستان کسی لینک دانلود رایگان Mosets Tree رو داره؟
-
-
اين كامپوننت پولي هست و در قوانين اين انجمن هم ذكر شده كه
22) در صورت مشاهده هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب و یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت میشود و بصورت تجاری و غیرمجانی از سوی سازنده اش منتشر شده است، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.
ممنون
-
-
با سلام من يه كامپونت لينكستان و ساعت ميخواهم..........كمك كنيد
** هایپرلینک ها اصلاح شدند
-
-
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
قوانین انجمن را در بدو ورود یکبار برای همیشه مطالعه فرمایید:
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
سوال خودتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)