-
ماژولهای اصلاح شده منوی TransMenu و JSCook جهت تطابق با Firefox
سلام به همه دوستان و مسئولین محترم سایت
به دلایل شخصی و نیاز مبرمی كه به این دو ماژول داشتم مجبور به اصلاح اسكریپتهای جاوای این دو منو شدم تا مسئله ampها در فایرفاكس حل بشه و لینكها بدون نیاز به رفتن به مد SEF حل بشه. در ضمن یك استایل جدید هم برای منوی TransMenu درست كردم.
جهت استفاده همه مامبوییهای عزیز براتون گذاشتم تا دانلود كنید. در ضمن با 4.6.2 هم امتحان كردم علیالظاهر مشكلی نداشت.
در صورتی كه مشكلی نداشت از مسئولین سایت خواهش میكنم جهت دانلود در سایت قرار بدهند.
لینكهای دانلود:
1- ماژول منوی TransMenu
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- ماژول منوی JSCook
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشكر - حسن مقیمی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2007 10:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
پاسخ : ماژولهای اصلاح شده منوی TransMenu و JSCook جهت تطابق با
سلام دوست عزیز
ماژول منوی JSCook با IE6 مشکل داره عزیز ( زیر منو ها نشون داده نمی شوند ) اگر بتونی این رو هم حل کنی عالی میشه
ممنون از لطفت
-
-
[quote author=مقيمي link=topic=8953.msg49545#msg49545 date=1190326785]
لینكهای دانلود:
1- ماژول منوی TransMenu
2- ماژول منوی JSCook
[/quote]
مقيمي جان
لینکهای دانلود مشکل داره ، دانلود نمی شه.
-
-
سلام
چند روزي سرورم در حال آپگريد بود. ببخشيد!!! الان لينكها فعال هستند.
در مورد IE6 هم من تست كردم مشكلي نبود. هم با 6 و هم با 7 و هم با FF درست كار ميكنه!!! اگه ممكنه يك Printscreen بگذاريد ببينيم چه ريختي نشونش ميده؟
مقيمي
-
-
سلام
با ie7 تو ویستا مشکل داره و زیر منو ها نمیاد 
یا علی
-
-
سلام
من JScook رو نصب کردم ولی منوهای من رو به هم ریخت برای خودش ترکیب بندی کرد بعد تعداد مطالب و نوع صفحه بندی رو عوض کرد و من هم دیدیم گندش در اومد سریع پاکس کردم !
مشکل از مامبوی من بود 4.6.1 یا این ماژول ؟
این ماژول پیش فرض منو ها هم که انگاری ترتیب قرار گیریشون رندومه هر وقت دوست دارند جابجا میشند ! البته منوی لینکدونی اینجوریه ...
transMenu بدون مشکل نصب شد و کار کرد ولی چطور میشه رنگهای پیش فرض اون عوض کرد ؟ خیلی با رنگ سایت من نامتناسبه !
امیدوارم قوانین رو نقض نکرده باشم چون سوالاتم مربوط به همین تاپیک بود موضوع جدید ایجاد نکردم ...
-
-
سلام
آره يه باگ اين ماژول اينه كه ترتيب منو هارو عوض ميكنه...
رنگش و .. رو هم ميتوني از css هاش تغيير بدي، ولي خدايي اگر درست بشه خيلي ماژول خوبيه 
يا علي
-
-
سلام
من هم بعد از انتقال از لوکال به سرور ترتیبشان بر اساس چینش نمی شود. بر اساس شناسه می شود. آیا راه حلی وجود ندارد؟ (در تنظیمات بر اساس چینش تنظیم کرده ام ولی اعمال نمی شود.)
یا علـــــــــــــی
-
-
فکر نمیکنم راه حلی جز کد نویسی باشه -> info[@]mambolearn[dot]com
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)