-
طریقه تبدیل ماژول جوملا به ماژول مامبو
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران محترم سایت. می خواستم بپرسم چطور میتوانیم یه ماژولی رو که واسه جوملا هست رو با اعمال تغییراتی برای استفاده در مامبو آماده کنیم. لطفا در این خصوص من رو راهنمایی کنید ( چون بالاخره بعد از مدتی سرچ و گشت و گذار تو اینترنت و پیرو تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فکر کنم مازولی رو پیدا کردم که این کار رو میکنه اما متاسفانه مال جوملا هست البته موقع نصب و حتی بعد از اون و در مدیریت سایت هم هیچ مشکلی نداره و به راحتی امکان این رو میده که انتخاب کنی از چه بخش یا مجموعه ای می واهی مطلبی رو در اون مازول نمایش بدی اما بعد از انتشار ، در موقعیت اون ماژول تو صفحه اصلی ارور ظاهر میشه و نه چیز دیگه ای و از موقعیت اون ماژول به پایین صفحه دیگه چیزی رو نشون نمیده؟ !) این هم خطا هاش:
کد:
Warning: main(d:/appserv/www/n-mambo//includes/patTemplate/patTemplate.php): failed to open stream: No such file or directory in d:\appserv\www\n-mambo\modules\mod_gk_news_show.php on line 150
Fatal error: main(): Failed opening required 'd:/appserv/www/n-mambo//includes/patTemplate/patTemplate.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in d:\appserv\www\n-mambo\modules\mod_gk_news_show.php on line 150
لطفا در این خصوص و همچنین تبدیل ماژول جوملا به مامبو این حقیر را راهنمایی کنید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-22-2007 10:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)