-
man baraye rikhtane EDITOR(htmlarea2) moshkel daram.lotfan komakam konin.
salam man mambo 4.6.2 ro taze rikhtam
vali vaghti khastam ke editore htmlarea ro berizam ye moshkeli baram pish oomadeo ye error dade
age mishe bem komak konin.inam linke ye axiye ke az erorre gereftam.mer30
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-22-2007 06:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : man baraye rikhtane EDITOR(htmlarea2) moshkel daram.lotfan komakam konin.
ببخشید که فارسی ننوشتم.تازه کارم دیگه.
-
-
پاسخ : man baraye rikhtane EDITOR(htmlarea2) moshkel daram.lotfan komakam konin.
ایدیتور htmlarea2 با مامبو 4.6.2 سازگار نیست
شما چرا از ادیتور قدرتمند پیش فرض مامبو استفاده نمیکنید؟
-
-
میشه با ادیتوره خوده مامبو 4.6.2 عکسای tinypic.com رو تو محتوا نمایش داد؟
آخه عکسایی که میخوام UPLOAD کنم فضای هاستینگمو اشغال میکنه و فضای هاستینگ منم زیاد نیست.
اگه میشه بهم یاد میدین که چجوری لینک عکس رو تو محتوایی که میخوام ارسال کنم بزارم؟مر30
اگه با عکس میتونین یاد بدینو وقتتونو نمی گیره بهتره.
-
-
[quote author=diako link=topic=8997.msg49825#msg49825 date=1190492245]
میشه با ادیتوره خوده مامبو 4.6.2 عکسای tinypic.com رو تو محتوا نمایش داد؟
آخه عکسایی که میخوام UPLOAD کنم فضای هاستینگمو اشغال میکنه و فضای هاستینگ منم زیاد نیست.
اگه میشه بهم یاد میدین که چجوری لینک عکس رو تو محتوایی که میخوام ارسال کنم بزارم؟مر30
اگه با عکس میتونین یاد بدینو وقتتونو نمی گیره بهتره.
[/quote]
بله میشه
در آیکون های ویرایشگر یک آیکون درخت وجود دارد روی ان کلیک کنید و آدرس تصویر را وارد نمایید تا تصویر از هر سروری به محتوای شما اضافه شود
-
-
آقا نوید هیچ درختی نیست. این لینک 1 عکس از محتوای جدید.اگه سیستم مامبو سایتم مشکل داره بگین چجور درست کنم.اینم بگم که از FIREFOX استفاده میکنم(هیچ مشکلی نداره؟)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] :'(
-
-
سلام دوست عزیز
ادیتور مامبو با هیچ مرورگری مشکل نداره
شما به قسمت مامبوت ها ---> مامبوت های سایت رفته و MOStlyCE را انتشار دهید
-
-
پاسخ
به خدا بلدم چیکار کنم.نمی دونم چرا کار نمی کنه.انتشارش دادم.بقییه ادیتورهارم عدم انتشار زدم.از توی تنظیمات کلی هم انتخابش کردم.
عکسو که دیدین.کمک کنید حل بشه.من هر کاری که به عقلم رسید و انجام دادم.
اسم مامبوتش چی هست تا دانلودش کنمو از اول نصبش کنم؟ :'(
-
-
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)