-
اشكال در نصب مامبو
سلام به همه مامبو رو نمي تونم نصب كنم توسط ie به من پيغام نا واضحي ميده البته در صفحه اول اين خطا رو ميده نمي دونم چرا من دارم از iis & php4 &mysql4 استفاده مي كنم
MySQL Strict Mode is not support اين پيغم خطا در صفحه اوله؟؟؟؟
آيا مامبو بايد در مسير mysql & php نصب بشه؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-20-2007 02:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اشكال در نصب مامبو
منظورتون از صفحه اول چیه ؟
-
-
[quote author=saghishab link=topic=8944.msg49494#msg49494 date=1190298123]
MySQL Strict Mode is not support اين پيغم خطا در صفحه اوله؟؟؟؟
[/quote]
این موضوع مهم نیست!
لینک سایت رو بزارید تا راهنماییتون کنیم.
-
-
من سايتم در دست طراحيه هنوز upload نشده. من تازه مامبو رو دانلود كردم و از اديتورم يعني phped دارم نصبش مي كنم پيغام ميده كه رمز بانك اطلاعاتي صحيح نيست
چه كار كنم؟؟؟ من تو سايتم نياز دارم كه براي ثبت نام كاربران عكس خودشون upload كنن تو سايت با مامبو اين مشكلم حل ميشه؟؟؟؟
-
-
دوست عزیز بجای استفاده از IIS می تونید از Apache استفاده، برنامه های زیادی هستند که تنظیمات کامل و صحیح MySQL, Apache و PHP مثل wamp5 که از sf.net می تونید دانلود کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
من wamp5 رو هم دارم و با اون هم كار كردم ولي اونجا هم به من error ميداد.
به نظر شما در سايتي كه من دارم براي موسسه اي طراحي ميكنم و مدير موسسه ميخواد هر هفته كارنامه بچه ها رو از طريق سايت در اختيار او نها قرار بده تا بچه ها بتونن
با نام كاربري خودشون كارنامه رو جستجو كنن و ببينن... آيا من براي مدير موسسه صفحه اي براي upload عكس هاي كارنامه بگذارم خوبه يا بايد كار ديگه اي بكنم؟؟؟؟
-
-
1- چه خطایی به شما میداد؟ APPSERV رو هم امتحان کردید؟
2- در این زمینه خیلی کارها میشه کرد مثلا میشه عکسها رو روی یک پوشه ریخت با نامهای مشخص و یک موتور جستجو کوچک ست کرد و کاربر بتونه مثلا با وارد کردن شماره دانش آموزی و شماره شناسنامه کارنامه خودش رو ببینه
-
-
من با اون فيلم آموزشي بالاخره مامبو رو نصب كردم.... اما حالا كار با مامبو رو بلد نيستم آيا مامبو قالب آماده سايت منه و من ميتونم اونو ويرايش كنم چطوري؟؟؟ من دارو با apache و wamp5 كار ميكنم؟؟؟؟
بيش از 70% از سايت من طراحي شده و بزرگترين مشكل من در طراحي اين سايت مشكلات زير.....
1- همان مشكل upload عكسها ... (محمد) اگر ميشه راجع به موتور جستجويي كه گفتي در اين مورد بيشتر توضيح بده
2- چطور آخرين اخبار بروز شده سايتم رو از صفحه خبر در homepage نشان بدم كد rss رو ندارم؟؟؟
3- چطور يك پيغام رو براي همه اعضاي سايت از طريق سايتم ارسال كنم؟؟؟؟
* اين پروژه مربوط به يك موسسه كلاس كنكوريه...ادمين سايتم پس از تحويل ميشه همون مدير موسسه.....
من زياد وقت ندارم...لطفا كمكم كنيد
-
-
1- اسکریپت این کارها در اینترنت زیاد هست تو هات اسکریپت یه سرچ بزن اما پیشنهاد میدم بدید براتون بنویسند.
2- متوحه منظور شما نشدم!
3- در مدیریت سایت --> ارسال خبرنامه
* در حد توان داریم کمک میکنیم!
شما هم لطفا برای همکاری بیشتر با ما و راحتی خودتون قوانین انجمن رو مطالعه کنید تا راحت تر به جواب برسید
بعضی از سوالات شما پاسخ داده شده که با سرچ به جواب میرسید
همه سوالات خود رو هم توی یه تاپیک مطرح نکنید که قاطی نشه ..
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)