-
در مورد قالب مامبو 4.6.2، خرید قالب و ...
اول این که منون از این قالب قشنگتون. دوم اینکه در سایت جوملا آرت قاب های فوقالعاده ای هست که باید خریداری بشه . می شه راه نمایی کنید چطور میشه او نها رو تهیه کرد؟می شه شما اگر دسترسی دارید تهیه و بعد ما از شما اون ها رو بخریم؟
سوم اینکه در قالب مامبو4.6.2 زیر هدر سایت ، دو ستون پربیننده ترین و آخرین اخبار رو دارم چطور می تونم یه ستون دیگه هم مثل آخرین یادداشت ها به اون اضافه کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2007 10:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : در مورد قالب مامبو 4.6.2، خرید قالب و ...
1- بله . ما کارت اعتباری داریم و می تونیم اونها رو خریداری کنیم . اگرم دوست داشتید با هزینه ی اضافی اون رو برای مامبو سازگار و فارسیش می کنیم .
۲- باید در موقعیت مربوطه از ماژول های کاربری ماژولتون رو در اون منتشر کنید . اگر موقعیت رو نداره می تونین خودتون اضافه کنید . برای اینکار آموزش طراحی قالب در سایت رو مطالعه کنید .و
-
-
1- استاد می شه قیمت هر قالب رو با هزینه ی تبدیل به فارسیش بفرمائید؟
2- در ضمن من همه ی آموزش های طراحی رو خوندم و به چنین چیزی بر نخوردم. می شه یه خورده بیشتر راهنماییم کنید، ممنون می شم. حداقل لینک برام بذارید
3- کتاب مامبو چاپ شده یا نه؟ در کتاب مامبو و سی دی اون چی وجود داره؟
-
-
1- برای دریافت قیمت با info [at] mambolearn [dot] com تماس بگیرید هر قالب به نوبه خودش از نظر مواردی فرق داره باید قالب رو مشخص کنید
2- شما در قالبتون مثلا کد ماژولی رو میزارید که موقعیتی با نام inset به شما بده و شما میتونید در بخش کاربری از اون ماژول بهره ببرید.
3- خیر نشده. در سی دی کلیه فایلها تا تاریخ انتشار سی دی به همراه کلیه آموزشهای روی سایت وجود داره.
-
-
استاد محمد می شه بگی این کد رو از کجا می شه آورد و کجا باید قرار داد؟ :-[
-
-
سلام
کد رو اگر آموزش قالب رو میخوندید متوجه میشدید
کد:
<?php mosLoadModules('inset'); ?>
یا علی
-
-
شزمنده ببخشید من اصلا آدم راحت طلبی نیستم اما فکر کنم یه مقدار خنگم. این کد در html سایت من وجود داره و من از ادیتور رفتم و موقعیت ها رو دیدم اما باور کنید در این قالب مامبو4.6.2 وقتی ماژول جستجو رو می برید به bottom غیب می شه یا وقتی که بایگانی رو می ذاری توی user 3 اثری ازش نیست . انگار فقط راست کار می کنه :'(
-
-
سلام
ببين عزيزم، انتشارش هم ميدي؟
شايد ميبري به اون موقعيت ولي انتشار نميدي؟
يه چك كن
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)