لینک سایت + آدرس یک فایل که تابع phpinfo در اون باشه رو لطفا برای من ارسال کنید
یا علی

لینک سایت + آدرس یک فایل که تابع phpinfo در اون باشه رو لطفا برای من ارسال کنید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود جناب فیروزمندان
من هم این مامبوت را نصب کردم و همانگونه که فرموده اید جای آن را بالاتر از mosimage آوردم ولی همین مشکل بالایی یعنی تنها نمایش یک ناخنک عکس در صفحه و زمانیکه روی ناخنک میزنم عکس بزرگ شده را در یک صفحه جدید نمایش میدهد را دارم.
من از درون دیتابیس شماره ردیف mosimage را 13 یعنی یکی بعد از آخرین مامبوت گذاشتم و شماره این مامبوت را ابتدا 1 و زمانیکه کار نکرد به همان -10000 عوض کردم منتها بازهم کار نمیکند. میتوانید از لینک زیر مشاهده فرمایید>
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که همان پیام خطای بالا را میدهد. خیلی هم در تارنماهای دیگر گشتم ولی رفع اشکال نشد. سپاسگزار میشوم اگر راهنمایی فرمایید.
اگر نیاز است و زحمتی نیست بفرمایید تا برایتان واژه عبور سی پنل و تارنما را بفرستم تا بهتر بتوانید چاره جویی کنید.
با سپاس از مهر همیشگی شما.
فرهاد.
با پوزش از شما.
مشکل را پیدا کردم. من یک کامپوننت آجاکس دیگری هم نصب دارم که چون کدهای آن پیش از این یکی لود میشوند مزاحم لود شدن این کدها میشوند. برای همین از این کامپوننت دیگر بهره گیری نمیکنم و پاکش کردم.
دوباره ببخشید که تاپیک را بالا آوردم.
شرمنده ام که دوباره مزاحم می شم اما نمی شه مشکل رو بالاخره یه جوری حل کرد؟!؟
سلام
پیمان جان مواردی که در پست های قبل گفتیم رو اگر با دقت انجام بدی مشکلت قطعا حل میشه .
یا علی
واقعا نمی شه ...می خوایید براتون پسورد و این ها رو بفرستم تا چک بفرمایید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)