جدیدترین ورژن برنامه Remository رو گرفتم.نصبش میکنم وقتی میخوام یک مجموعه / پوشه بسازم موقع ذخیره کردن اخطار زیر رو نشون میده.مشکل از کجاست؟؟؟
باید چیکار کنم؟؟

جدیدترین ورژن برنامه Remository رو گرفتم.نصبش میکنم وقتی میخوام یک مجموعه / پوشه بسازم موقع ذخیره کردن اخطار زیر رو نشون میده.مشکل از کجاست؟؟؟
باید چیکار کنم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورتون کدوم اخطاره !!! ؟
مگه اخطارش نیومد
این لینکشهازش عکس گرفتم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک مشکل داره ... ERROR 403
این لینک رو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نمیدون این مشکلش از کجاست ؟؟؟
نیازش دارم![]()
از کدوم سایت دانلود کردی بلال ؟
کامپوننت رو از سایت اصلی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کن . حتما از نسخ Stable استفاده کن .
کامپوننتی که الان شما استفاده میکنی متاسفانه مشکل داره ...
یا علی
سلام
طبق گفته شما با AppServ درستش کردم.
به مشکل جدید برخوردم.این فایل رو باز کردم remository_install.xml
منوها رو فارسی کردم.زیپش میکنم.میخوام ازش استفاده کنم این ارور میاد و نصب نمیشه:
درضمن باید بگم فقط موقعی که میخوام منو ها رو فارسی کنم وقتی این فایل رو ویرایش میکنم.این مشکل بوجود میاد.
SQL Error DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'User_Remote_Files` tinyint unsigned NOT NULL default '0', SQL=`User_Remote_Files` tinyint unsigned NOT NULL default '0', `See_Containers_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1', `See_Files_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1', `Send_Sub_Mail` tinyint unsigned NOT NULL default '1', `Sub_Mail_Alt_Addr` varchar(255) NOT NULL default '', `Sub_Mail_Alt_Name` varchar(100) NOT NULL default '', `Time_Stamp` varchar(15) NOT NULL default '1119386419', UNIQUE KEY `id` (`id`) ) TYPE=MyISAM;
SQL =
`User_Remote_Files` tinyint unsigned NOT NULL default '0',
`See_Containers_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1',
`See_Files_no_download` tinyint unsigned NOT NULL default '1',
`Send_Sub_Mail` tinyint unsigned NOT NULL default '1',
`Sub_Mail_Alt_Addr` varchar(255) NOT NULL default '',
`Sub_Mail_Alt_Name` varchar(100) NOT NULL default '',
`Time_Stamp` varchar(15) NOT NULL default '1119386419',
UNIQUE KEY `id` (`id`)
) TYPE=MyISAM;
چیکارش کنم ؟؟
فایل رو بصورن unicode ذخیره میکنی ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)