-
پاسخ : ویرایش قالب اصلی مامبو
[quote author=taknikbartar link=topic=9115.msg50481#msg50481 date=1191232058]
اولین انجمن است که می بینم برای راهنمایی کردن اینقدر طول میده
تو این انجمن بزرگ یعنب کسی بلد نیست یه قالبی که کامپوننت های هم در سمت راست باشند و هم در سمت چپ معرفی که که با ورژن 462 فارسی مشکلی نداشته باشه عجیبه .
من وقت نوشتن اونو نداشتم ولی اینقدر طول دادین که خودم یکی نوشتم مرسی از این همه راهنمایی
حتا شما به خدتون زحمت خوندن پست دوم منو نمیدین که راهنماییم کنید اگر بخواهید اینجوری پیش برید فکر کنم برای جواب گرفتن یک راهنمایی نزدیک به 15 الی 20 پست بیهوده باید بدیم
[/quote]
دوست عزیز ، شما دارید علنا توهین میکنید و انتظار دارید ما در جواب این گفته ها بهتون چه جوابی بدیم؟
برید همین تاپیک را در انجمن های دیگه بزنید ببینید چی جواب بهتون میدن(لطفا مراعات کنید)
موفق و پیروز باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2007 08:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
عزیز چه توهینی بنده چنین جسارتی نداشته ام اگر هم کرده ام ببخشید.
ولی خدا شاهد اگر دروغ می گم بگو دروغ می گی
ولی اگر راست گفتم حرفمو تائیید نکنی تو این ماه رمضانی چوبشو بخوری من سیدم
شما اگر این همه می گین ساپورت ساپورت فکر کنم این پست 11 باشه هنوز جواب پست دوم منو ندادین.1
2 اینکه اگر همون اول جواب درخواست منو میدادین اینجوری نمی شد.
من گفتم یه همچین چیزی می خواهم اگر از همون اول جواب داده بودین این همه پست بیهوده اینجاد نمی شد.
ممنون
خدا حافظ
-
-
اينا جواب نيست عزيزم ؟ :
[quote author=مجید link=topic=9115.msg50290#msg50290 date=1190964853]
خب یک کارمی تونی بکنی
1- در بخش دانلود سایت مامبو لرن قالب هایی برای مامبو هست
2- آموزش ها رو در مورد قالب ها بخون
3- از سایت های زیر هم می تونی قالب هایی رو انتخاب کنی و فارسی کنی
freemambo.com/website/index.php
در ضمن یک نگاهی هم به پست های اانجمن در مورد ویرایش قالب های بنداز و یا جستجو کن 
[/quote]
[quote author=مجید link=topic=9115.msg50393#msg50393 date=1191130955]
[quote author=taknikbartar link=topic=9115.msg50345#msg50345 date=1191040706]
و بعد اینکه اگر هم می توانید شما یه قالب فارسی به همان شکلی که من می خواهم معرفی کنید که دیگه ایول ممنون می شوم./
و اگر هم کسی قالب اصلی مامبو 4.6.2 فارسی رو به شکلی که من می خواهم دربیاره تو این ماه رمضان هرچی از خدا می خواهد خدا بهش بده. من سید دعام می گیره.
ممنون
[/quote]
اگر بخواهید قالب که شما می خواهید طراحی بشه کافی است با تیم مامبولرن تماس بگیرید تا بررسی بشه و براتون انجام بشه همین
[quote author=taknikbartar link=topic=9115.msg50390#msg50390 date=1191128351]
راستی دوستان عزیز
جواب سوال دوم منو ندادینا تو پست دومم نوشتم لطفا کمک کنید
[/quote]
منظورتون همون مورد بالا بود یا ...
[/quote]
[quote author=رادمهر link=topic=9115.msg50350#msg50350 date=1191049506]
شما اگه یه قالب 2 ستونه میخواین میتونید از قالب پیشفرضی که در مامبو 4.6.1 گذاشته بودیم استفاده کنید.
[/quote]
هم بهتون سايت براي دانلود قالب معرفي شده . هم يه قالب 2 ستونه بهتون معرفي شده ( قالب پيشفرض 4.6.1 ) . هم گفته شده با خوندن آموزش هاي سايت مي تونين ويرايش رو انجام بديد! هم گفته شده كه دربخش دانلود مامبولرن قالب هايي براي دانلود وجود داره ! هم بهتون گفته شده كه جستجو كنيد در اين مورد زياد صحبت شده ( تو قوانين هم ذكر شده جستجو كنيد! ) هم گفته شده كه اگه مي خواين ما براتون كاري انجام بديد كافيه با ما تماس بگيريد و درخواستتون رو بديد ( اينم تو قوانين اومده كه چجوري !)
فقط ما اين وسط نفهميديم كه سوال دوم شما چي بود كه كسي جواب نداد ! كه البته ازتون هم پرسيديم كدوم سوال ولي...
[quote author=مجید link=topic=9115.msg50393#msg50393 date=1191130955]
[quote author=taknikbartar link=topic=9115.msg50390#msg50390 date=1191128351]
راستی دوستان عزیز
جواب سوال دوم منو ندادینا تو پست دومم نوشتم لطفا کمک کنید
[/quote]
منظورتون همون مورد بالا بود یا ...
[/quote]
بازم ازتون مي خوام قوانين رو يك بار بخونين و در خوندن پست ها هم دقت بيشتري بكنين
اگه جواب سوالتون رو نگرفتين لطفا اون رو خوب مطرح كنيد تا بهتون پاسخ بديم .
ممنون !
-
-
سلام
خوب ما هرچی بگیم بازهم شما حرف خدتونو میزنید اشکالی نداره
ولی خدمونیم خوب بلدی با چیندن چند پست کنار هم جواب درست کنی.
ممنون
-
-
مشكلتون چيه خوب ؟؟ من اگه سوالاي شما رو داشتم با جواب هاي دوستان مشكلم حل ميشد ! شما حاضر نيستين سوالتون رو درست مطرح كنين بعد توقع هم دارين ؟ اگه بد توضيح داديم يا متوجه نشدين خوب بگين توضيح بيشتر بديم عزيزم. منبع معرفي كنيم ، يا نهايت جواب رو بلد نبوديم ميگيم آقا بلد نيستيم !
لطفا تاپيك رو منحرف نكنين . سوالي دارين بپرسين .
-
-
دوست عزيز آقاي taknikbartar
اولين چيزي كه هميشه به افراد تازه كار توصيه ميشه اين هست كه جواب سوالاتشون رو از بين پستهاي قبلي انجمن جستجو كنن. به همين خاطر بهتره به جاي اينكه به دوستان خودتون توي همين انجمن جملات اعتراض آميز نثار كنيد، اول جستجو كنيد و بعد در صورتي كه پاسخ مناسبي پيدا نكرديد سوال مطرح كنيد و ...
متشكرم.
-
-
سلام
خوب هستین
این شد آبتين
عزیزم من یه قالب می خواستم که دو طرفه باشه به طور مثال مثل قالب 247BLUE ولی در اصل با ورژن 4.6.2 فارسی منتشر شده توسط شما کار کنه
چون من همینو نصب کردم خطا می گرفت از دوستان در خواست کمک کردم مشکلمو گفتم گفتن یک به منو با یک نام.. نام شو یادم نیست ایجاد کن مشکلت حل می شه ولی مشکلم حل نشد.
حالا من یه قالب از شما می خواهم که دو طرفه باشه مثل 247BLUE و تو ورژن 4.6.2 فارسی کار کنه که در کل خطا نگیره ./
و مشکل دوم اینکه قالب اصلی مامبو تو قسمت بالا صفحه تو اون قسمت سیاهه دو تا لینک است که به سایت شما باز می شود و زده شده آموزش مامبو می خواهم او نو پاک کنم
و مشکل سوم که تازه پیش اومده تو لوکال هاست ویندوز بعد از نصب همه چیز درست کار می کنه ولی وقتی که می خواهم یه موضوع یا یک مجموعه جدید درست کنم اخطار نبود
administrator\index3.php رو می زنه ولی وقتی به اون فایل میرم میبینم که فایل index3.php یا 2 یا 1 هست ولی اخطار میزنه که نیست./
-
-
1-
[quote author=رادمهر link=topic=9115.msg50350#msg50350 date=1191049506]
شما اگه یه قالب 2 ستونه میخواین میتونید از قالب پیشفرضی که در مامبو 4.6.1 گذاشته بودیم استفاده کنید.
[/quote]
اينم از قالب براتون آپلود كردم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- كدوم قالب ؟ توي كدهاي index.php قالب ببينين اگه هست حذفش كنيد . از مديريت منو ها هم ببينين هست يا نه !
3- لطفا قوانين رو رعايت كنين . سوالتون رو در يك تاپيك جداگانه مطرح كنيد . متن ارور رو توي تاپيك جديد بزاريد . قبل از ارسال در انجمن جستجو كنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)