-
نمایش سایت تیتر آنلاین در IE ؟
سلام
طبق معمول از همه اعضای مامبولرن ممنونم به خاطر کمک هاشون !
اما سوال من ...
من قبلا یه مشکل برام پیش اومده بود در مورد نحوه نمایش صفحه سایت در IE زمانی که ماژول trans menu رو استفاده می کردم ، که بعد از کلی گشتن توی انجمن و پرسیدن به این جواب رسیدم که این ماژول ایراد داره .
امروز به طور اتفاقی همون مشکل خودم رو توی سایت titronline.com دیدم و چون این سایت رو خود تیم مامبولرن راه اندازی کردند می خواستم بدونم که آیا متوجه این مشکل شدند ؟ آیا راه حلی داره ؟ یا شاید من فقط سایت رو با این مشکل می بینم و مشکل از IE منه !؟
توی عکس زیر ، اونجایی که کادر قرمز کشیدم ، نشون می ده که زمانی که سایت کاملا بالا اومده ، می شه با حرکت دادن این نوار به سمت چپ حرکت کرد که البته تقریبا به اندازه عرض اصلی قالب فقط حاشیه سفید نمایش داده می شه !
حالا اگر نشانگر موس رو (توی این سایت) روی گزینه " آرشیو پیش شماره " (در واقع اگر روی گزینه های منوی trans menu که زیر شاخه دارند) ببرید ، به یک باره اون نوار مرور پایین حذف می شه و سایت همون طوری نمایش داده می شه که پیش بینی شده !!!
کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟
[img width=636 height=480]http://img2.freeimagehosting.net/uploads/c145bae83e.jpg[/img]
ممنون از همه کسانی که توجه کردند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-28-2007 06:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نمایش سایت تیتر آنلاین در IE ؟
ببخشید 2 تا پست شد ، یادم رفت بگم که من از IE 6 استفاده می کنم !
-
-
آدرس سایت خودتون رو هم بزارید لطفا
-
-
سلام
مرسی از توجهت مجید عزیز!
مجید جان من روی لوکال کار می کنم با Wamp ، حالا چی کار کنم که درست بشه ؟ اصلا راهی داره ؟ :-\
آخه خیلی از این ماژول خوشم میاد اما نمی دونم چی کار کنم درست بشه !!!
روی FIRE FOX 2.0.0.7 تست کردم ، درست نمایش داده میشه اما روی IE6 که خیلی ها استفاده می کنن هی این جوری می شه :'(
من منتظرم اگه از دوستان کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم 
-
-
باز هم سلام !!!
الان دوباره سایت titronline رو چک کردم ، منوی سایت عوض شده بود !
می خواستم اگه ممکنه اگه کسی لطف کنه هم به پست قبلیم توجه کنه و منو راهنمایی کنه و هم این که این منویی که الان تو سایت titronline هست چیه ؟ منظورم منویی هست که در بالا به صورت افقی قرار داره ، منوی خیلی خوبیه ! 
باز هم ممنون از همه کسانی که توجه کردند
-
-
اون منوي خاصي نيست . اين منو در قالب وجود داره . قالب هاي كامريشال معمولا از اين منو ها دارن .
-
-
سلام آبتین جان
ممنون از جوابت ، اما یه سوال ، این منو حتی به صورت انگلیسی،رایگان جایی هست ؟ اسم خاصی داره ؟
مرسی
-
-
خير فكر نكنم . توي همين انجمن جستجو كن چند مورد منو معرفي شده شايد به دردتون خورد .
مشكل شما هم بايد از قالبتون باشه . شما چه قالبي دارين ؟ يه عكس از سايت خودتون بزاريد !
-
-
باز و باز و باز هم سلام !
آبتین جان ممنون از توجهت ، من روی خیلی از قالب ها تست کردم و همین مشکل وجود داشت !!!
توی انجمن هم زیاد سرچ کردم ، اما فقط trans menu , jscook menu و پیدا کردم که مشکل داشتند ، البته dtree menu رو هم تست کردم ، مشکلی هم نداره ولی بیشتر منویی شبیه به trans menu یا منویی که الان روی سایت titronline هست می خوام ، توی سایت های انگلیسی هم دارم می گردم اما فعلا که هیچ !!!
راستی اینم عکس از صفحه ، باز مشکل رو با کادر قرمز نشون دادم :
[img width=636 height=480]http://img2.freeimagehosting.net/uploads/34c2ceb541.jpg[/img]
اگه ممکنه ، کمک !!! 
از همه دوستانی که توجه کردند ،ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)