-
نحوه ذخیره فایل ها در remository ؟
من در لوکال وقتی فایلی رو برای ریموسیتوری تعریف می کنم این فایل به جای اینکه در پوشه آپلود بره به بانک اطلاعاتی در جدول mos_downloads_blob میره. هیچ فایلی در روت موجود نیست و وقتی میخوام دانلود کنم مشکلی نیست. فکر می کنم فایل رو از دیتابیس می خونه. این طوری حجم دیتابیس میره بالا . این مشکل چطوری حل میشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2007 02:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه ذخیره فایل ها در remository ؟
خب میتونی یک کار دیگه کنی یک جایی آپلود کنی و سپس لینک آپلودی رو خودت دستی وارد کنید
ایجاد ار روی سرور فکر کنم در همین مورد باشه
-
-
بله اینطوری می تونم تو فضا هم صرفه جویی کنم و فای ها رو تو یه سرور دیگه بریزم.
-
-
حذف تبلیغات remositery از صفحه دانلود
در حالت ایجاد از سرور دیگر وقتی می خوام فایلی رو دانلود کنم در صفحه نهایی دانلود تبلیغی نمایش داده میشه . من می خوام این تبلیغ رو حذف کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
برای دیدن تبلیغ به سایت من که در مشخصاتم هست بروید و روی آخرین کتاب های آپلود شده کلیک کنید در صفحه نهایی دانلود این تبلیغ رو خواهید دید.
-
-
[quote author=nabegheyegharne link=topic=9146.msg50828#msg50828 date=1191565233]
در حالت ایجاد از سرور دیگر وقتی می خوام فایلی رو دانلود کنم در صفحه نهایی دانلود تبلیغی نمایش داده میشه . من می خوام این تبلیغ رو حذف کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
برای دیدن تبلیغ به سایت من که در مشخصاتم هست بروید و روی آخرین کتاب های آپلود شده کلیک کنید در صفحه نهایی دانلود این تبلیغ رو خواهید دید.
[/quote]
در تنظیمات remositery قسمتی وجود داره که میتونید کد تبلیغ را حذف یا کد تبلیغ دلخواه را قرار دهید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)