دانلود نرم افزار های مذهبی ، مداحی ، گالری تصاویر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دانلود نرم افزار های مذهبی ، مداحی ، گالری تصاویر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ُسلام
نسخه مامبویی که شما برای این سایت استفاده کردید مربوط به حدودا 2 سال پیش است ...
حتما مامبو رو بروز کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد
یا علی
سلام جناب مدیر سایت
می دونم ... قدیمیه ولی چرا ؟
یکی از دلایلی که از این نسخه استفاده کردم این بود که مثلا فرم عضویت و یا لاگین آن به سختی باز می شد نمی دونم که الان هم همین طوری یه یا نه البته من سرورم رو عوض کردم ولی نمیدونم می شه یا نه ولی به خاطر شما همین الان جدید ترین نسخه رو نصب می کنم
لازم به ذکر است که یک سری سوالات بدون پاسخ درباره مامبو دارم که به جاش می پرسم
در تاپیک یک سوال مهم و یک پاسخ کلیدی حتما منتظر جوابتون هستم
سلام
بد نیست در همین ابتدا به شما توصیه کنم با دقت قوانین انجمن رو مطالعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا که از همین ابتدا خیلی از قوانین رو نادیده گرفتید و ...
2 پست قبلی شما ( یک سوال مهم ... ) حذف شد .
شما پستهاتون رو مطابق با قوانین انجمن مطرح کنید تا ما جوابگوی شما باشیم .
بهتره شما به خاطر خودتون و زحماتی که کشیدید این کارو بکنید چرا که سایت شما به راحتی هک میشه .ولی به خاطر شما همین الان جدید ترین نسخه رو نصب می کنم
یا علی
قوانین رو خوندم ولی نفهمیدم چرا موضوع جدید من حذف شده ؟؟؟؟
در هر صورت من در مورد مامبو سوالاتی دارم که دنباله پاسخشونم....
ممنون
یا علی
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كني
5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)